Sunucu Reklamci Alimi | Faction | Araba | OITC | Rapor Sistemi | Kasa Sistemi |

Server sizce nasil ?

• güzel

Kullanılan: 2 40.0%
  • kötü

Kullanılan: 3 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

NoxusNetwork

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başlıktada belirttiğim gibi serverime reklamci arıyorum arkadaşlar, kit reklamcisi olucak ve işini iyi yaparsa flyı olucak deneyimli olması gerekiyor kendisine özel araba verilecek (normalde viplerde var) eğer sizde reklamcı olmak istiyorsanız skypem : grummfurkan arkadaşlar yaş sınırı falan farketmez deneyimli olsun adam çekebilsin yeter yetkisi artıcakmı tabii ki artıcak isterseniz aşağıda yazdıklarımı skypeden yada forumdan bana gönderin (yorum kısmından) isterseniz direk skypeden ekleyin iletişime geçelim

Ad :
Soyad :
Kaç Yıldır Minecraft Oynadığı :
Günlük Kaç Kişi Çekebileceği (Tahmini) :

İyi günler arkadaşlar :)

NoxusNetwork

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şuanda resim paylaşamam özellik derken ram vb bahsettiysen 5GB Ram var AxiTR den aldım yakında nitradoya geçiricez yeni gelecek özellik vardır elbette ama daha düşünmedik

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şuanda resim paylaşamam özellik derken ram vb bahsettiysen 5GB Ram var AxiTR den aldım yakında nitradoya geçiricez yeni gelecek özellik vardır elbette ama daha düşünmedik
Özellik dediğim şudur sürümü aynen ramı sonra kaç kişilik faction mu?Skyblock mu?Yoksa Hub mu? vb özellik dediğim budur bu arada resimleri bir ara göreyim hatta sen yeni bir konu aç sunucunu tanıt.

NoxusNetwork

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Müsait değilim şuanda kusura bakmayın isterseniz ip vereyim gelin bakın ama maplerimiz falan abartılacak kadar güzel değil sevmeyebilirsiniz bilemiyorum sizin zevkinize bağlı