SUNUCU SATIN ALACAĞIM ŞİMDİ NE YAPACAĞIM

blade132

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar raks bilişimden 256mb lik sunucu kiralayacağım fakat ben sunucuyu kiraladıktan sonra ne yapacağım bilmiyorum bana biri anlatabilirmi ?

blade132

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
UP UP UP BİRİSİ SUNUCU ALDIKTAN SONRA NELER YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEYEBİLİRMİ

xloson

Marangoz
En iyi cevaplar
0
para varmi sende öyle beleşe iş yok işte bunun aylik host parasi var ay ay ödicen anladinmi
bildiğim bir tane bilisim var oda:
AxiTr

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sw açmayı düşünüyorsan opluk karşılığında
plugin paketi,
vds kurulumu,
ayarlar,
harita buildi vs konuları halledebilirim.

JackJapool[MyOnur]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AL1MERT İLETİSİME GECERMİSİN BEN MAKİNA ALACAGİM 5TANE SW ACACAGİM FAKAT İPLERİ FLN NASİ UYARLİCAM 1DEN FAZLA NASİ SW ACCAM YARDİM EDERSEN SANA OP

SyberTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sunucu Linux Centos üzerindemi çalışacak yoksa Windows 2003 mü söyle anlatırım :)

SyberTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sakın raksbilişim alayım deme o alan adı bile wix.comdan alınmış yani dolandırıyorlar ben söyliyimde !

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
AL1MERT İLETİSİME GECERMİSİN BEN MAKİNA ALACAGİM 5TANE SW ACACAGİM FAKAT İPLERİ FLN NASİ UYARLİCAM 1DEN FAZLA NASİ SW ACCAM YARDİM EDERSEN SANA OP
alacağın vds sağlam değilse 5 tane değil 1 taneyi kaldırmaz,yok ben parayı basar alırım diyorsan 100 tllik 5 tane vds alıcaksın.yok ben aynı makine üzerinde olsun diyorsan servere survival games kurarsın pvp arena kurarsın faction yeri kurarsın avatar bending yeri kurarsın serverde 5 farklı oyun çeşidi olur .