Sunucu Tanıtımını Güzelleştirecek Ufak Bir Tasarım ( Ücretsiz)

PIKO_SALA

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

PSD dosyasını önce sizin değerlendirmelerinizi aldıktan sonra paylaşacagım.
Düzenlemeler yapıp tekrar ekleyebilirim duruma göre :)

PIKO_SALA

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma kesinlikle amacım egomu tatmin etmek değil ama pek emek vermemişsin siyah bir yazının yada şekilin üstüne kırpma maskesi oluşturmuşsun ve kedicühü çok yanlış seçmişsin neyse galiba photoshop konusunda yenisin bende senin hevesini kaçırmak istemiyorum daha doğrusu ama benim önerim iyice gelişmeden çalışmalarını gösterme bazıları çünkü öle bir yorum yapıyor ki adamın hevesini kaçırıyor speed art yada tutorial videoları izle (speed art videolarını yavaşlatarak izle) iyice geliştir kendini sonra çalışmalarını burda paylaş benim önerim bu bu çalışma hakkında fikrimi soruyorsan kötü...
Yok sıkıntı değil :D Yeniyim biliyorum ona göre cevap almam lazım zaten

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yazının çok daha sade olması gerekirdi bu haliyle okunmuyor. Arka planda Minecraft temalı olsa daha hoş olurdu gözlükteki yansımanın devamı şeklinde.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tasarımlarda önemli yazılar tamamen belirtili şekillerde yazılırlar. Ona dikkat etseydin biraz daha güzel gözükebilirdi. Belki bütün yazılara bir 3px kenarlık koyabilirsin. Ya da karşıt renkler yöntemini kullanırsın. Mavi ve turuncu gibi renkler birbirine karışmadan çok güzel duruyorlar. Bence tasarım açısından problem yok ama daha ilgi çekici olabilir.