SUNUCU YETKİLİ ALIMLARI

SUNUCU YETKİLİ ALIMLARI FORUMU KALKMALIMI

• EVET

Kullanılan: 1 50.0%
  • HAYIR

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar yeni bir konu hazırlamaya karar verdim bu sefer direk örneklerle anlatacağım konuyu

Aradabir gülmek için giriyordum yetkili alımları kısmına ama farkettimki AĞLANICAK HALİME GÜLÜYORUM

İlk fotoğrafa bakıyoruz arkadaş demişi yeni açılacak serverimize mod ve builder alacağız
form kısmında da neden biz i görüyoruz yani yapmayın kurban olayım gören son oyuncuya felan moderatör alınıyor sanacak

2. fotoğrafda yani o kadar çoooook soru varki ve bazıları gerçekten anlamsız
mesela
SUNUCUDA YETKİN VARMI(DONOR) yani bu nasıl bir soru zaten sunucunda yetkili olsam gelip buraya konumu açarım ve aytıyeten o donor yazısı ne alaka ?

3. fotoğrafa baktığımda da karşımda gördüğüm en zor paradoxla karşılaştım

Serverde çok kişi olursa alım olur ALIM YOK yani gerçekten bu konular açılırken aklınızda o an ne var çok merak ediyorum

ARKADAŞLAR LÜTFEN KENDİMİZE GELELİM

Adsız2.png
Adsız23.png
Adsız23s.png

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3.Resime lafım yok fakat o eleştirdiğin formlar gayet doğal ayrıca senin bakış açın anladığım kadarıyla şöyle samsung'a iş başvurusuna gidiyorsun sana "samsung cep telefonu kullanıyormusun ?" diye soru yönelttiğinde yetkili kişi, sen bir apple değilsin bana bu soruyu soramazmısın diyorsun. Bence sen biraz daha kendi haline ağlamaya devam et.

LordIsmail

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepsi Gerçekten Doğru! Bazı Aptal İnsanlar Dandik Bir Sunucu Açıyor Sanki 5000 Online Varmış Gibi Havalara Giriyor

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha yeni açmış serveri neden biz yazıyor burası çok saçma mesela bugun bır konu gördüm adam yazmıs rütbeleri çok sacma sapan yetkili rutbeleri var allah bilir ilk kez görmüşsünüzdür öyle tag lar rutbeler konuyu bulursam burdan yazacagım. Neyse adam açmış bismillah daha sunucuda warp yapamıyor gece gunduz ayarını yapamamış adada creepr lar adayı patlatıyo tablo ingilizce alttan plugının reklamı çıkıyor hangi yetkiyi istersin dedi admin dedim yok alınmadın dedi nedenide şuymuş :D ordaki rütbelerde admin degilde misal 2.yapımcı yazıyo onu yazmalıymışsın bi bakıyorum op yetkisi verdikleri adam::Ya hadi kurucu şu warpları yap!!! diyor market yok marketı nezaman açacan diyor:D.Teklifimi yaptım warplarını oyun içi ayarları full yapıp çıkacaktım Tabi bu abiül zina gene olayı anlamadı K.G dedim çıktım