Yardım Sunucudaki ilginç bug ve sorunlar !?

PredChaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.12.2
arkadaşlar 1.12.2 skyblock sunucusu kurmaya çalışıyorum ama sürekli değişik sorunlar çıkıp duruyor anlamda veremedim. Çözümü bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.

1. sorun:
gamemode 1 den ya da iksir üretim yerinden aldığım iksirler envanterime su şişesi olarak geliyor ve içildiğinde hiçbir etkisi olmuyor. Kısaca hiçbir iksir çalışmıyor!

2. sorun:
dünyada hiçbir mob spawn olmuyor! gamemode 1 den aldığım canavar yumurtaları envanterime beyaz renkli olarak görünüyor ve hiçbir işe yaramıyorlar. Onun dışında /summon komutu ile çağrıldıklarında da spawn olmuyorlar. (not: oyun modunun kolay-normal ya da zor olması bir şeyi etkilemiyor)

3. sorun:
skyblock adasından düşen moblar (tavuk, inek vb) spawn noktasına ışınlanıyorlar. İnek gibi fall damage den zarar gören moblar ölüyor ve itemleri spawnda kalıyor, ancak tavuklar spawna geldiklerinde ölmedkleri için etrafta dolaşıyorlar.

4. sorun:
Skyblock adası resetlendiği zaman oyuncunun üzerindeki itemler silinmiyor. Bu yüzden adada hazır verilen eşyaları alıp adayı bir kaç defa resetlediğinde fazladan 2-3 kat item ile başlayabiliyor.

not: 3 ve 4. sorunun skript ile halledilebileceğini biliyorum ancak 1.12.2 de skript plugini çalışmıyor.

Arkadaşlar bu sorunlarının nedenini ya da çözümünü biliyorsanız cevap verirseniz minnettar olurum.

DarkAce

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba sorun 1'deki sorun acaba siz gamemode 1 de envanter açınca mı oluyor