Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar. Gerçekten bunu yapmak için baya uğraştım o yüzden emeğe saygı imancıklar <3 Bugün Sunucular için uygun spawn yeri yarattım. Yorumlarınız bekliyorum. Umarım beğenirsiniz <3
Dağlar İçin //naturalize komutunu ve /smooth komutunu kullanmanı tavsiye ederim.Bence bir spawn bu yaptığından kat kat daha büyük olmalı sen çakma lobi boyutunda bir şey yapmışın birde şu 4 biomdan vazgeçin artık build yapmaya devam et illa iyi birşeyi başarıcaksın.
Mimari çok küçük ve bir hikayesi yok. Ama tabii ki biz de bir yerden başladık. Eğer başladığın gibi devam edersen zamanla senden de iyi şeyler çıkar. Yalnız eğer kendini geliştirmek istiyorsan yabancı sunuculardaki / planetmc projelerindeki mimarileri biraz incelemeni tavsiye ederim . Oradaki tarzlar sana ilham verebilir. Hiç değilse bir motif hoşuna gider onu kullanırsın.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.