Sunucular Ile Ilgili Konu.

En Çok Oynadıgın Sunucu Modu

• Hub

Kullanılan: 5 31.3%
  • Faction

Kullanılan: 5 31.3%
  • SkyBlock

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayatta Kalma (Survival)

Kullanılan: 3 18.8%
  • Role Play (RPG)

Kullanılan: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Ortada adam gibi sunucu yok diyen olmuş, sizleri kınıyorum. Neredeyse üzerinde 1 yıllık emek olan ve özel exe kodlatıp hileleri %100 çözmemize rağmen ve 3 adet ayrı faction açmamıza rağmen (Silahlı Faction - Op Faction - Faction MMORPG) gelen oyuncu günlük 30-40 kişi. Sonrada diyorsunuzki hiç değişik sunucu yok... Ne diyeceğimi bilemiyorum sizler karşısında. Neyse, biz sunucumuzu yaptık bir yandanda kalitemizi ortaya koyduk. tabii ki türkiyeyi bu duruma düşüren yine alıntı paketleri seven oyuncular. Bir dahada uğraşacağımı sanmıyorum hevesim kırıldı resmen...

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Ortada adam gibi sunucu yok diyen olmuş, sizleri kınıyorum. Neredeyse üzerinde 1 yıllık emek olan ve özel exe kodlatıp hileleri %100 çözmemize rağmen ve 3 adet ayrı faction açmamıza rağmen (Silahlı Faction - Op Faction - Faction MMORPG) gelen oyuncu günlük 30-40 kişi. Sonrada diyorsunuzki hiç değişik sunucu yok... Ne diyeceğimi bilemiyorum sizler karşısında. Neyse, biz sunucumuzu yaptık bir yandanda kalitemizi ortaya koyduk. tabii ki türkiyeyi bu duruma düşüren yine alıntı paketleri seven oyuncular. Bir dahada uğraşacağımı sanmıyorum hevesim kırıldı resmen...
Adam gibi sunucu yokmuş kemal :S Cidden bu yeni nesli silebileceğim bir delete tuşu yokmu? Geri dönüşüm kutusuna atıp kalıcı olarak silmek isterdim.
Bizim lobideki sırf animasyon menüsünü yapmak bile gözlerimi bozdu, cidden şaka gibi bu forumdaki çocuklar...

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu oyuna silahlı yada dediğiniz ek şeyler gitmiyor malesef. Minecraftı Türkiye 10-15 yaş arası kitle oynadığından zor şeyleri yapmıyorlar. Hatta yaşla ilgili bir şey değil. Yeni nesil git gide tembel bir nesil olarak yetiştiriliyor. Oyuncu uğraştığınız emeğe bakmaz. Burası Türkiye hatalarınız varsa en efendi en düzgün adamda olsanız yerin dibine sokarlar.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Bu oyuna silahlı yada dediğiniz ek şeyler gitmiyor malesef. Minecraftı Türkiye 10-15 yaş arası kitle oynadığından zor şeyleri yapmıyorlar. Hatta yaşla ilgili bir şey değil. Yeni nesil git gide tembel bir nesil olarak yetiştiriliyor. Oyuncu uğraştığınız emeğe bakmaz. Burası Türkiye hatalarınız varsa en efendi en düzgün adamda olsanız yerin dibine sokarlar.
Bu oyuna ne gibi şeyler gidiyor o zaman? Olmayan şeyleri yaptık sizlere, hazırladık çalıştık çaba sarfettik. Sizin yaptığınız sunucularda oynamayıp yeni sunucu açıp türkiyede oyuncudan çok sunucu sahibinin olmasını sağlamanız. Şu nitrado'ya lanet ediyorum resmen...

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu oyuna ne gibi şeyler gidiyor o zaman? Olmayan şeyleri yaptık sizlere, hazırladık çalıştık çaba sarfettik. Sizin yaptığınız sunucularda oynamayıp yeni sunucu açıp türkiyede oyuncudan çok sunucu sahibinin olmasını sağlamanız. Şu nitrado'ya lanet ediyorum resmen...
Şuana kadar hiç sunucu açmadım. Anlamadığım yada yapamayacağımı bildiğim bir işe asla girişmem. Faction, Skyblock, Survival tarzı oyunlar beni sarmıyor. Yazdığım yorumda çok boş sunucu var dedim. Siz'de kendinizi onlar arasında görüyorsanız kendiniiz boşa övmeyin. Reklamı iyi yapan kolay oyun sunan sunucular malesef bu furyayı sürdürebiliyor. Ben bu oyunda minigameslere bile 30 dakika ayırıp çıkıyorum. Uzun süre duramıyorum malesef. Öneri olarak bir sunucuyu açıp 1 sene ilgi göremeyebilirsiniz. Sabredip açtığınız sunucuyu faction yada skyblock herneyse farklı farklı minik detaylarla güçlendirip ve serverin geçin kaynağını kendiniz karşılayabilirseniz. İleriki zamanlarda sunucuya fazla oyuncu ve sunucu için kullanabileceğiniz yatırımlarda gelir. Şahsen kendinizi övmeniz size bir şey kazandırmaz daha doğrusu ters antipati kazanırsınız. Kibir insanın en büyük düşmanıdır. Malesef herkesin bir sunucuyu oynaması için belirli kolaylıkları sağlamanız lazım. Yok ben yapamam diyorsanız 30-40 kişilik has kitleyi alın alnınıza koyun. Şahsen onlardan daha düzgün kaliteli oyuncuyu çok oyuncu bulunana sunucularda bulamazsınız. Dediğim gibi bu server işlerinden anlamıyorum. Ama insanların neyi nasıl yiyip neyi arzuladığını bu mecrayı az buçuk takip edip anlayabiliyorum. Silahlı factions gta tarzı şeylerin bu oyunda malesef sevilmediğini ve tutulmadığını gördüm. Op faction vb şeylerin ne olduğunu dahi bilmiyorum.

Son düzenleme:

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.Bu Gecede Forumda Güzel, Biraz Tartışmalı, İyi Bir Ortam Yarattım Sanırım.
Neyse, Kararıma Gelirsek;
Sanki Faction-Survival Arasi Gidiyorum.Yaratıcı Fikirleriniz Varsa Devam Edin Yazmaya. MineZ Gibi Vb.

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Sanirim benim dedigimden bu kaniyi cikarttin, kimsenin sunucusunu lekelemek degildi amacim ama bundan da bahsetmek istiyorum. Ben orada cogu sunucudan bahsederken uzerinde gercekten emek verilen sunuculari kastetmiyordum. Sizin sunucunun konu linkini ozelden verebilirsen sevinirim bu arada, gercekten merak ettim, dalga gecmiyorum bu konuda

Sunucu tavsiyesi icin de bir fikrim var, sunucuda paranin degerli olmasi herkesin 1m den fazla parasi olmamasi sunucuyu daha eglenceli ve oynanabilir kilabilir. Boylece ekonomi daha onem kazanir ve herkes her seye sahip olmaz birkac gun icerisinde

Son düzenleme:

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hadi Bakalım dediklerinden gaza gelip hub sunucusu açmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım ne sonuç alıcaz
Dostum hub sunucu açmak kolay değil.
Eğer açmayı düşünüyorsan güzel aç bazıları pişmanlık yaşıyor.
Sunucu açmayı heves edenleri düşün en büyük pişmanlıkları onlar yaşıyor.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Sanirim benim dedigimden bu kaniyi cikarttin, kimsenin sunucusunu lekelemek degildi amacim ama bundan da bahsetmek istiyorum. Ben orada cogu sunucudan bahsederken uzerinde gercekten emek verilen sunuculari kastetmiyordum. Sizin sunucunun konu linkini ozelden verebilirsen sevinirim bu arada, gercekten merak ettim, dalga gecmiyorum bu konuda

Sunucu tavsiyesi icin de bir fikrim var, sunucuda paranin degerli olmasi herkesin 1m den fazla parasi olmamasi sunucuyu daha eglenceli ve oynanabilir kilabilir. Boylece ekonomi daha onem kazanir ve herkes her seye sahip olmaz birkac gun icerisinde
Sunucuyu Pyme'nin profiline girerek açılan konulardan bulabilirsin. Ayrıca her türlü şeyi denedik, ekonomidir ek özelliklerdir... Yok arkadaş hile engeli olduğu sürece bir sunucunun tutması zor gerçekten. Bu sunucunun önceden 220 kişi gördüğünü hatırlıyorum şimdi düştüğü hallere bak.