Merhabalar,
Sunucu konunun onaylanmamasının sebebi büyük ihtimalle üstteki arkadaşlarımızın dediği gibi gerekli şartları yerine getirmeyişin olabilir. Şöyle hemen aşağıdan sunucu konusunda KESİNLİKLE bulunması gerekenleri inceleyebilirsin:
- Sunucu Adresi
- Sunucuya girebilecek oyuncu sayısı
- Sunucu türü
- Görsellerle desteklenmiş konu düzeni
- Sunucudaki yetkililerin listesi
- Sunucuda yer alan özellikler
- Sunucu yapılarını içeren en az 3 resim
Ayrıca sunucu konunun uyması gereken birkaç ufak kural daha var onlar da şu şekilde:
- ▓▒█┌┌▀▀│¹³ gibi değişik karakterler(ASCII) içeren konu başlıkları yasaktır.
- Aynı sunucunun tanıtım konusundan birden fazla açılması yasaktır.
- Sunucu konularında yetkili başvuruları yapılamaz.
- En son cevap saati 12 saatten az olan konuların / sunucu tanıtım konularının güncellenmesi yasaktır ve günde en fazla 1 kez güncelleme yapılabilir.
- Sunucu tanıtım konusu Sunucu Sahibi veya Admini tarafından açılabilir. Reklamcı, moderatör, rehber veya başka bir rütbeye sahip kişi tarafından açılamaz.
- Hosting şirketi satışı/takası yasaktır.
- Üyelerin, hosting şirketlerini tanıtmak amacıyla konu açması yasaktır.
- Hosting şirketlerinin birbirlerinin konularına mesaj yazması yasaktır.
- Sunucu tanıtım konularında oyun içerisinde olan olayların konuşulması veya tartışılması yasaktır.
- Konu altında baltalama amaçlı yorumlar yapılması yasaktır.
- 3 aydan fazla süredir aktif olmayan sunucu konuları arşive taşınır.
- Sunucu adresi aynı olan bir başka konu açılamaz. Eğer sunucu size aitse ve konu aktifliğini yitirmişse yetkililerle iletişime geçerek eski konunun kaldırılması şartıyla yeni konu açılabilir.
- Konularda sunucunun adresi açık bir şekilde belirtilmelidir.
- Konularda sunucuyla ilgili en az 3 görsel veya bir tanıtım videosu bulunmalıdır.
- Konu düzenli ve Türkçe dil bilgisine uygun bir şekilde oluşturulmalıdır.
- Satıcı yetkisine sahip olmayan konu sahipleri, konularına vip fiyatlarını, vip özelliklerini ve uyguladıkları vip alma yöntemlerini yazamazlar.
Bunlardan dikkatini şuna çekmek istiyorum "
Satıcı yetkisine sahip olmayan konu sahipleri, konularına vip fiyatlarını, vip özelliklerini ve uyguladıkları vip alma yöntemlerini yazamazlar." belki de onaylanmamasını sebebi budur. Çoğu sunucu konusu bu madddeye uymadıklarından siliniyorlar.