bir arkadaşdan yardım alcam merak etmeyin gerekirse vds ye geçireceğimLocalHost ile kuracaksın ancak PC iyi mi ? internet iyi mi bunlara bakarak kurmalısın.
Konunun anlam ve önemini çok güzel açıklamışsın tebrik ederimGüzel Olmuş![]()
valla güzel açıklarımKonunun anlam ve önemini çok güzel açıklamışsın tebrik ederim
Bu tarz bir sunucu açarsan tutma şansı var tabi ki, fakat 1 ayda baştan savma bir iş yaparsan olmaz ayrıca localhost üzerinden açarsan ve sunucuda performans düşüklüğü, gecikme yaşanırsa sıkıntı büyük.
minecraftı 1.2.2 çıktığından beri oynuyorum 7-6 yıl oldu yani texture packin bir displayını bilmiyorum skript bilgim yeter yetmezse @Blueyescat dan yardım alırım pet skripti için bir şey araştırdım çok yardımı dokundu yani 3. ve 2. yi zorda olsa yaparım Blazerd e bakın adam kendi başına yapmış herşeyi gerekirse ondanda yardım istiyeceğim belki hub gibi oluruz %1 şansla iyi bir kitle? nasıl yaniBu sunucuyu yapabilmen için;
lazım olur. Bu sunucu 2 yıldır açık ve 2 yıldır geliştirmeleri yapılıyor. Kolay değil yani bu iş.
- Arkanda iyi bir kitle
- En az 10 Developer'den oluşan bir ekip
- Resource Pack editörü
o işi yapıcam merak etmeyin gerekirse para vercemLocalhost'da açmak bana pek mantıklı gelmedi
Süper bilgisayar yani oyuncu bilgisayarı falan.
- İntrnetinin hızlı olması gerek
- Güvenlik açıkları fazla olur
- Bilgisayarının süper bilgisayar gibi bir şey olması gerek
VDS ye geçersen tutabilir ama Local'den pek sanmıyorum :/