Sunucum için Essentials & PlotMe hakkında yardım lazım!

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet anladım. Ama bildiğim Essentials da bir kaç warpı gizlemenin bir yolu yok. Ya hepsini gizleyeceksiniz ya da hangilerine gidebiliyorsa onları görebilecek. Hepsini gizlemek için essentials.warp.list komutunu yasaklamanız gerek. Bu yasak oyuncuların /warp yazdığında hangi warplara gidebileceklerini görmesini engeller.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama benim bir şekilde engellemem gerekiyor :(
başka bir yolu yokmudur
bir plugin
bir ümit
ne bileyim
:( okadar uğraştım bunuda yaparsam önümde bir engel kalmayacak.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O zaman biraz araştıma yapayım belki bir plugin bulabilirim.[DOUBLEPOST=1381499402,1381498765][/DOUBLEPOST]Kısa bir araştırma ile;
1.Essentials ile verdiğim şekilde yapılarak kullanılıyor. Ama dediğin üzere olması gerektiği gibi yetkiyi kısıtlıyor. (Yani atladık)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2.
Adlı bir plugin buldum yazdığına göre /setwarptype komutu ile istediğin şekilde bir ayar barındırıyormuş.
3.Bir de Essentias gibi bir Genel plugin buldum. Geniş bir plugin ve </xwarp-hidden [warpname] [true/false]> komutu ile ayarlanabiliyormuş

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman biraz araştıma yapayım belki bir plugin bulabilirim.[DOUBLEPOST=1381499402,1381498765][/DOUBLEPOST]Kısa bir araştırma ile;
1.Essentials ile verdiğim şekilde yapılarak kullanılıyor. Ama dediğin üzere olması gerektiği gibi yetkiyi kısıtlıyor. (Yani atladık)

2.
Adlı bir plugin buldum yazdığına göre /setwarptype komutu ile istediğin şekilde bir ayar barındırıyormuş.
3.Bir de Essentias gibi bir Genel plugin buldum. Geniş bir plugin ve </xwarp-hidden [warpname] [true/false]> komutu ile ayarlanabiliyormuş
umarım işe yarar.