Sunucum için fikirler /Ekonomi/Faction/No Lapis/Değişik Sistemler/

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İşte dediğim gibi böyle fikirliler yüzünden herkesin hevesi kırılıyor :)[DOUBLEPOST=1441187461,1441187264][/DOUBLEPOST]Burada bana tepki gösterenler bu forumdaki sunucuların tanıtım kısmına gidin faction kısmındakilerin çoğu lapis lapis lapis
İlla lapismi olacak,illa kolay mı olmalı Yapmayın arkadaşlar her şey öyle işlemiyor
Örneğin bir fabrika başka bir fabrika aynı işi yapıyor diye fabrikayı kötüleyecek değilsiniz.
aynen katılıyorum

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten değişik sistemler derken nomercymc den değil Normal bir Lapisli faction sunucusundan değişik sistemler demek istemiştim...

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Millet neden nomercymc yi değil de seni tercih etsin bunu düşünmeden bu fikri uygulama
Nedenmi Nedeni şu nomercy ile olan farkım adamlar 4 günde 3 bakım yaptı sabahtan akşama kadar
Ayrıca o kadar lapisli fekşın mı açmamı bekliyorsunuz ?

Son düzenleme:

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nedenmi Nedeni şu nomercy ile olan farkım adamlar 4 günde 3 bakım yaptı sabahtan akşama kadar
Ayrıca o kadar lapisli fekşın mı açmamı bekliyorsunuz ?
Birazcık kodlama dili öğrenip kendi hayalinizde kimsenin yapmadığı bugsuz sunucu yapsanız sunucu tutar.Ha illa ben nomercymc`nin kopyasını yapacağım diyorsanız sunucunuz şuandan bitik.

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birazcık kodlama dili öğrenip kendi hayalinizde kimsenin yapmadığı bugsuz sunucu yapsanız sunucu tutar.Ha illa ben nomercymc`nin kopyasını yapacağım diyorsanız sunucunuz şuandan bitik.
Esas bitik olan nomercymc adamlar 48 saattir bakımda neyse iyi forumlar size danışılmayacak bir şey olduğunu öğrendim memnun kalmadıysanız gidip LAPİSLİ FEKŞIN AÇABİLİRSİNİZ.

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle diyeceksen açmayacaktın konuyu "Bay Alıntı"
Bay Alıntı ? Nİye o zaman lapisli fekşınlarda alıntı ?
tüm serverler alıntı o zaman BAY ÇOK BİLMİŞ
Ayrıca hiç kimse fikrime karışacak kadar olamaz iyi FOrumlar açarım açmam kimse karışamaz açınca laf yaparsınız nomercy den daha gelişmiş olacağına eminim İYİ FORUMLAR.[DOUBLEPOST=1441265936,1441265778][/DOUBLEPOST]Ayrıca bir ara Sweet gibi bir server açmak isteyen vardı habire skript istiyordu millet onu aşağıladı en azından ben nomercymcnin skript veya pl lerini ücretle yaparak veya arastrarak buluyorum.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ayrıca hiç kimse fikrime karışacak kadar olamaz iyi FOrumlar açarım açmam kimse karışamaz açınca laf yaparsınız nomercy den daha gelişmiş olacağına eminim İYİ FORUMLAR.
Sen öyle san nomercymc yi geçecekmiş bu 1 !
Lapisli sunucular en azından başka sistemlerde kullaniyor bu 2 !
Eğer bize sormayacaksan neden açtın konuyu bu 3 ![DOUBLEPOST=1441266092,1441265989][/DOUBLEPOST]
Ayrıca hiç kimse fikrime karışacak kadar olamaz iyi FOrumlar açarım açmam kimse karışamaz açınca laf yaparsınız nomercy den daha gelişmiş olacağına eminim İYİ FORUMLAR.[DOUBLEPOST=1441265936,1441265778][/DOUBLEPOST]Ayrıca bir ara Sweet gibi bir server açmak isteyen vardı habire skript istiyordu millet onu aşağıladı en azından ben nomercymcnin skript veya pl lerini ücretle yaparak veya arastrarak buluyorum.
İyi de ben sana Ege`nin skriptlerinden yaz demiyorum ben sana değişik bir şey yaz diyorum nerenle okuyorsun anlam veremedimki !

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen öyle san nomercymc yi geçecekmiş bu 1 !
Lapisli sunucular en azından başka sistemlerde kullaniyor bu 2 !
Eğer bize sormayacaksan neden açtın konuyu bu 3 !
madem 1-2-3 den gidiyoruz
1- Lapis sevmiyorum o yüzden..
2- NomercyMc dünyanın en iyi serveri değil ve Sorunlarını sayayım
1.Sorunu Tagları Bozuk :)
2.Sorunu Arsaları bozuk arsa alıyoruz gidiyor
2.Neden Zaten skriptler buluyorum Nomercymc de olmayacak olanlar bende olacak isterseniz Nomercyde oynayabilirsiniz İYİ FORumlar.[DOUBLEPOST=1441266227,1441266143][/DOUBLEPOST]Ayrıca Dediğiniz gibi nerenle dinliyorsun diyorsunuz ya
Sizi dinlemek bile gelmiyor artık içimden içimdeki tüm forum sevgisini,Tüm server kurma planlarımı öldürdünüz AMA KUSURA BAKMAYIN Kİ LAPİSLİ SERVER AÇIP O LANET OLASI SERVERLER LİSTESİNE
girmek istemiyorum. Ayrıca istediğiniz servere benzetebilirsiniz :)[DOUBLEPOST=1441266280][/DOUBLEPOST]AMA BEN YOLUMDAN DÖNMEM.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
madem 1-2-3 den gidiyoruz
1- Lapis sevmiyorum o yüzden..
2- NomercyMc dünyanin en iyi serveri değil ve Sorunlarını sayayım
1.Sorunu Tagları Bozuk :)
2.Sorunu Arsaları bozuk arsa alıyoruz gidiyor
2.Neden Zaten skriptler buluyorum Nomercymc de olmayacak olanlar bende olacak isterseniz Nomercyde oynayabilirsiniz İYİ FORumlar.[DOUBLEPOST=1441266227,1441266143][/DOUBLEPOST]Ayrıca Dediğiniz gibi nerenle dinliyorsun diyorsunuz ya
Sizi dinlemek bile gelmiyor artık içimden içimdeki tüm forum sevgisini,Tüm server kurma planlarımı öldürdünüz AMA KUSURA BAKMAYIN Kİ LAPİSLİ SERVER AÇIP O LANET OLASI SERVERLER LİSTESİNE
girmek istemiyorum. Ayrıca istediğiniz servere benzetebilirsiniz :)[DOUBLEPOST=1441266280][/DOUBLEPOST]AMA BEN YOLUMDAN DÖNMEM.
Sen bilirsin 5-6 user çekersin sonra sunucuna lapis eklersin event yaparsin 20 kişi gelir sonra giderler tekrar 3-4 kişi kalır sonra neden ben o "İnanılmaz"`ı dinlemedim diye yakınırsın.Dinlemeyeceksen de konu açmayacaktın.Madem bu kadar eleştiriye kapalısın forumda böyle konular açmamalısın.Forumun hali bitik zaten kim umarsayacak server açmayı.

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen bilirsin 5-6 user çekersin sonra sunucuna lapis eklersin event yaparsin 20 kişi gelir sonra giderler tekrar 3-4 kişi kalır sonra neden ben o "İnanılmaz"`ı dinlemedim diye yakınırsın.Dinlemeyeceksen de konu açmayacaktın.Madem bu kadar eleştiriye kapalısın forumda böyle konular açmamalısın.Forumun hali bitik zaten kim umarsayacak server açmayı.
Ayrıca FORUMUN Hali değil öN YARGILI İNSANLARIN HALİ BATIK
ayrıca Server batsa bile Ben o inanılmazı dinlemedim demem peki ben MT2 Temalı server açsam gelen olacakmı bu seferde MT2 Temalı serverlerden alıntı diyeceksiniz ! yanılıyormuyum :)