Sunucum için fikirler /Ekonomi/Faction/No Lapis/Değişik Sistemler/

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ayrıca FORUMUN Hali değil öN YARGILI İNSANLARIN HALİ BATIK
ayrıca Server batsa bile Ben o inanılmazı dinlemedim demem peki ben MT2 Temalı server açsam gelen olacakmı bu seferde MT2 Temalı serverlerden alıntı diyeceksiniz ! yanılıyormuyum :)
Arkadaşım alıntı yapacaksan deriz ben sana kimsenin daha önce uygulamadığı bir skript veya plugin yaz/yazdır diyorum.Neden benim yazılarımı okumayıp kendi bildiğini yazıyorsun ! Artık ümidimi kestim umutsuz vakasın.Daha fazla zamanımı harcamayacağım bu konuşmayla.Senin beni dinleyeceğin yok.

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım alıntı yapacaksan deriz ben sana kimsenin daha önce uygulamadığı bir skript veya plugin yaz/yazdır diyorum.Neden benim yazılarımı okumayıp kendi bildiğini yazıyorsun ! Artık ümidimi kestim umutsuz vakasın.Daha fazla zamanımı harcamayacağım bu konuşmayla.Senin beni dinleyeceğin yok.
Seni dinlemesem muhattab olmam ayrıca özenti olmak mı ?
Ne alaka herkes özenti o zaman o diğer serverleri açanlar dediğim gibi Nomercymc den farklı olucak pl bakımından türkce olucak onda cogu ingilizce :)

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böylesine bir konu açacaksa konunun kurallarına uymalı ! O kuralda söz hakkı alan herkesi iyi dinlemeli.Eleştiriye açık olmalı.Sen nesin onun arkadaşı mı veya yan hesabı !
Kardeşim yaygara çıkarmayın çok beğendiğin nomercymc batma eşiğinde kapalı 48 saattir iyi forumlar ben Ekonomi faction serverimi açıcam iyi forumlar daha fazla yorum yapmayınız.

İncredible

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim yaygara çıkarmayın çok beğendiğin nomercymc batma eşiğinde kapalı 48 saattir iyi forumlar ben Ekonomi faction serverimi açıcam iyi forumlar daha fazla yorum yapmayınız.
Peki bay eleştiri kaçkını.Ayrıca özenti serverlerden nefret ederim.Oraya en fazla 10 user çekersin o da zorla.Ben daha fazla öneri vermiyeceğim.Hak etmiyorsun.Öneri veren de hata.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böylesine bir konu açacaksa konunun kurallarına uymalı ! O kuralda söz hakkı alan herkesi iyi dinlemeli.Eleştiriye açık olmalı.Sen nesin onun arkadaşı mı veya yan hesabı !
arkadaşıda değilim yan hesabıda değilim sen adama server açma diyemezsin istediğimi yapar

İncredible

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
istediği gibi açar isterse özenti açar para onun server onun
Arkadaşım sen yan hesabı olduğunu veya arkadaşı olduğunu ne kadar da belli ediyorsun.Eleştiriye açık değilsen bu konuyu açma bu 1.Serveri açsın öneri verende hata.Sonra neden 20 user gelmiyor diye ağlamayın!

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım sen yan hesabı olduğunu veya arkadaşı olduğunu ne kadar da belli ediyorsun.Eleştiriye açık değilsen bu konuyu açma bu 1.Serveri açsın öneri verende hata.Sonra neden 20 user gelmiyor diye ağlamayın!
ben onun yan hesabı değilim.ayrıca para onun o ağlar o açar

İncredible

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben onun yan hesabı değilim.ayrıca para onun o ağlar o açar
O ağlar o açar ama burada bu konuyu açmayacak işte.Eleştiriye açık değilsen açma konuyu arkadaşım.Sende bir animeci olarak kendi belliğini ne kadar belli ediyorsun.Sonra neden animeyi sevmiyorsunuz diyorsunuz ve alın size en güzelinden bir kanıt !

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O ağlar o açar ama burada bu konuyu açmayacak işte.Eleştiriye açık değilsen açma konuyu arkadaşım.Sende bir animeci olarak kendi belliğini ne kadar belli ediyorsun.Sonra neden animeyi sevmiyorsunuz diyorsunuz ve alın size en güzelinden bir kanıt !
bunları bana deme ona de ben onun fikrini değiştiremem