Yardım Sunucum için sizin düşüncenize ve önerilerinize ihtiyacım var

Xclips

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Oyun Sürümü
1.8
Selamun arkadaşlar survival sunucu yapıyorum yaklaşık 20 gündür pluginlerle uğraşıyorum yavaş yavaş warplara geçtim fakat aklımda şöyle bi düşünce var direk ayrı bi spawn yapmak yerine warp orman yapıp hem spawn hemde orman olarak kullanmayı planlıyorum hertürlü bilgiyi oraya ekliyeceğim sizce nasıl yapmalıyım.(bu arada konu yanlış yerdeyse özür dilerim forumda yeniyimde)

ChiaX

Team Arcenia
Emektar Üye
En iyi cevaplar
37
Ruh hali
Açıkçası ışınlanma noktalarının düzenlemesi sana kalmış. Ne yaparsan yap bir hata oluşacağını da sanmıyorum. Fakat şahsi görüşüm; spawn ve ormanın ayrı olmasıdır. İyi forumlar!

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Ruh hali
Bence spawn ile ormanı birleşik yapabilirsin o sorun yaratmaz. Yalnız ormana atlama yerini uzakta yap yeni oyuncu anlamayıp atlarsa kasılmışlar öldürebilir.

Xclips

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Açıkçası ışınlanma noktalarının düzenlemesi sana kalmış. Ne yaparsan yap bir hata oluşacağını da sanmıyorum. Fakat şahsi görüşüm; spawn ve ormanın ayrı olmasıdır. İyi forumlar!
Teşekkürler fikirlerin için sağol :)

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Ruh hali
Bence önemli olan senin düşüncen sen nasıl bir sunucu yönetmek istiyorsun Spawn ile orman bir mi? yoksa ayrı mı? Çünkü kimse sevmediği bir sunucuyu/ iş yapacağı yeri yönetmek, yürütmek istemez. Biz sana burada ne kadar şey desek de sen "Diğer türlü daha iyi olurdu" diyip o tarza çevirebilirsin.

Şimdi gelelim bizlere sorduğun kısma :) Bence spawn ayrı olsun niye diye sorarsan sonradan eklemek istediklerin olur yer bakımından sıkıntı yaşarsın buda senin açından kötü olur o yüzden farklı bir yer senin için daha iyi olur gibime geliyor :)

Xclips

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bence önemli olan senin düşüncen sen nasıl bir sunucu yönetmek istiyorsun Spawn ile orman bir mi? yoksa ayrı mı? Çünkü kimse sevmediği bir sunucuyu/ iş yapacağı yeri yönetmek, yürütmek istemez. Biz sana burada ne kadar şey desek de sen "Diğer türlü daha iyi olurdu" diyip o tarza çevirebilirsin.

Şimdi gelelim bizlere sorduğun kısma :) Bence spawn ayrı olsun niye diye sorarsan sonradan eklemek istediklerin olur yer bakımından sıkıntı yaşarsın buda senin açından kötü olur o yüzden farklı bir yer senin için daha iyi olur gibime geliyor :)
Teşekkürler düşüncelerin için :)

Turgut331

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
3
Bence ikisini birleşik yapmalısın ve artıdan randomtp ekleyebilirsin