Sunucum var ne yapıcamı karar veremedim

yunusemre5531

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar
Evet server aldım ve ne yapıcama karar vermeedim işini çok iyi yapan çok deneyimli pluginer mod ve rehber alımı vardır.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Ne alaka kardeşim server aldım skyblock mu olsun factions mu olsun pvp mi olsun karar veremedim dedim ne alaka şimdi bu.
Senin Gibi Küçük Yaşlı Yada büyük Yaşlı Kişiler Alıyo Sunucuyu hiçbir Şey Düşünmeden Etmeden Araştırmadan Ya Para Uğruna Yada Heveş İçin Atlıyolar Buraya Bu Yüzden Burda Ne Sunucu Kalitesi Nede Oyuncu Kalitesi Gelişiyo Bu Alaka Kardeşim !

SonDURAK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server İçin yardımcı Olabilirim Admin Mod vb

Lqiste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
.d bence Serever En fazla 1 ay dayanacak *-*

RainBowDash_MlpMlg

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ADIM: ALP SOYADIM: SÜMER İstediğim Yetki: Moderatör,Admin veya builder olabilirim. Serveri ne yapacağına karar verememişsin. O zaman skype ekle konuşalım. Skypem: live:alpsum

BlackWidow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
admin mod builder olurum wg/we bilgim çok iyi skypm blue.master155 ekle konuşalım

Whitehman20002

Marangoz
En iyi cevaplar
0
PLUGINER OLA BILIRIM MOD VEYA ADMIN DE OLA BILIRIM BILGIM100% SIZE KALITELI BIR SUNUCU YAPARIM.KENDIME GUVENIYORUM.BILDIGIM GUZEL BI PL PAKETIDE VAR ISTERSENIZ EDITLEYE BILIRIM ILGILENIRSENIZ CEVAP VERIN .

yunusemre5531

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Senin Gibi Küçük Yaşlı Yada büyük Yaşlı Kişiler Alıyo Sunucuyu hiçbir Şey Düşünmeden Etmeden Araştırmadan Ya Para Uğruna Yada Heveş İçin Atlıyolar Buraya Bu Yüzden Burda Ne Sunucu Kalitesi Nede Oyuncu Kalitesi Gelişiyo Bu Alaka Kardeşim !
Eminim ki yaşça benden küçüksün yaş muhabbeti yapmayalım ve daha önceden de server açtım 60 kişi oluyordu şu an sadece ne yapayım onu sordum bi fikir veren olur diye.

Xlsonnn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft ta server deneyimim var Builder olabilirim bir tane spawn yaptım bana göre sv ile bilgin çok yoksa skyblock aç eyer var ise factions açmanı öneririm

SuperBuilder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Pvp olsun bence turkiyede pek guzel pvp serveri yok paket istiyorsan ozenli aciksiz kufur reklam spam engelli eglenceli farkli skypem: kadirza1

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Eminim ki yaşça benden küçüksün yaş muhabbeti yapmayalım ve daha önceden de server açtım 60 kişi oluyordu şu an sadece ne yapayım onu sordum bi fikir veren olur diye.
Eminim Yaşça Senden Küçüküğmdür Şimdi Girelim Konuyo Sorun Yaş Değil Farkettiysen Küçük büyük yazdım orda, 60 online vardı niye kapadın, para yetmedi dicem 5 online olan sunucuda bile vip alan var, eğer o kadar yetenekliysen niye daha önce hiç duyulmadın, neden eski sunucunla aynı sunucuyu yapmıyosun aklımda deli sorular

yunusemre5531

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucuya vakit ayıramadığım için kapatmıştım ilk sunucumu.Şimdide yeteri kadar vaktimin boş olduğunu düşünerek yeni bi sunucy açmaya karar verdim olay bundan ibaret.Bu arada türkiyede birçok 60 70 online ı olan ve duyulmayan serverler var.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
bendede +1000'lik sunucu vardı dedim okul var kapim ztn bişi olmaz oyuncuların emekleri önemli değil diye tabi kimse bilmiyor omen tonrem