Sunucuma FakeLobi Yapıcam Yardımcı Olurmsunuz / Nitrado

KatilKorsanlar

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Serverime FakeLobi Yapıcam Ve Tam Olarak Nasıl Yapıcagımı Bilmiyorum Skypem live:katilkorsanlar Yardım Edermisiniz.

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce küçük bir sunucu almalısın ve BungeeCord yardımıyla onları bağlamalısın.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
elinde 3 sunucu olması şart bunun 1 BungeeCord gidecek diger 2 si biri lobi digeride factons vs vs vs her sunucun ramı 8 gb olması lazımki sorun cıkmasın

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
elinde 3 sunucu olması şart bunun 1 BungeeCord gidecek diger 2 si biri lobi digeride factons vs vs vs her sunucun ramı 8 gb olması lazımki sorun cıkmasın
Neden 8 GB RAM gerekir? Saçmalama lütfen. Arkadaş sadece fake lobi yapıp oyuncuları esas sunucuya atmayı düşünüyor. 1 tane 4 slot sunucu alarak çözebilirsin. Sonra da BungeeCord ile bağlarsın. Sorun çözülür.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
8 GB vermesini sebebi hub yapacaksa lobi cökmemesi için.

her Sunucu Eşit ram olmak zorunda yoksa sunucu çöker lobi çöker

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey olduğu yok. Ayrıca çakma lobi için 1 GB bile yeterli olacaktır. Oraya tutup da 30 tane plugin yüklersen tabii ki kaldırmaz. @KrAll5759 Bu haftadan itibaren aktifim. Performanslar bitsin bi.
adam ping yolarsa ne yapacak peki bana acıklarmısın ?

adam ping yolarsa ne yapacak peki bana acıklarmısın ?
veya 1 GB var say adama bot ping yolarsa sunucu bunu kadırırmı kısa süreli çökme yaşar bilgim kadarıyla.

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Hocam 2 tane sunucu açıcaksın biri Sadece bungecoord aktif olcak sunucu bağlanmıcak sadece bungecoord olarak çalışıtr diyeceksin onun yönelendirme kısmına fake lobiyi bağlıcaksın fakelobide normal bungecoord aktif olcak ordanda lobiye aktarıcak böylece saldırılar 1. Sunucuya gelcek 1.Sunucu sunucu değil koruma olmuş olcak 2. Fake lobi olcak Oyuncuların olduğu yer bir şekilde çökerse fakelobiye girebilcekler.
kısacası 3 Sunucu olaması gerekli.
o zaman 2-3 GB yeterli.