JitterClickYT
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 2
Büyük İhtimal Siteden Kayıt Getirirsem Çözücem Bunu.hocam valla ne diyim bnmde balıma geldıgı için bnde farklı yerleren de arastırıyorum illakı bulunur ..
Büyük İhtimal Siteden Kayıt Getirirsem Çözücem Bunu.hocam valla ne diyim bnmde balıma geldıgı için bnde farklı yerleren de arastırıyorum illakı bulunur ..
şifreler felan sıfırlanmasında bizimki gibi siteye geçtik diye öncekı playerlerın sıfreler gg olmuştu ona dikkat et hocam mutlaka.Büyük İhtimal Siteden Kayıt Getirirsem Çözücem Bunu.
Oda Var Ya, Biraz Araştırıcam Bunu Hatırlattığınız İçin Teşekkür Ederim.Aynen
şifreler felan sıfırlanmasında bizimki gibi siteye geçtik diye öncekı playerlerın sıfreler gg olmuştu ona dikkat et hocam mutlaka.
Olmadı bizim gibi herkesin tel skype alıp şifre yazarsınallah göstermesin 3 günümüzü almıştı
![]()
Değiştiriyimde Sonra İpyi Bilmiyen Oyuncular Giremesin DemiServerin IP'sini değiştir, kesin çözüm. (ciddiyim)
Böylece saldıranlar yeni serverın IP'sini bilmediği için saldıramayacaktır.
Ama yine de kesin çözüm plugin falan uğraşmana gerek yokDeğiştiriyimde Sonra İpyi Bilmiyen Oyuncular Giremesin Demi![]()
İp'i Değiştiremem Ya Başka Çözümü Vardır Ama.Ama yine de kesin çözüm plugin falan uğraşmana gerek yok
İndirme Linklerini Atabilirmisiniz ?Hocam ben son sürüm authmereloaded ile beraber PAC kullanıyorum, hiçbir bot giremiyor lagda olmuyor.
Tabii firewall kurdurmak daha iyi bir çözüm.
Bunları Deniyicem Teşekkür Ederim Ama Phoenix Anti Cheat Hile Koruması Plugini Diğilmiydi ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
https://forum.gamer.com.tr/konu/phoenix-anti-cheat-1-2-1.350941/
İstke Gönderdim.Selam hocam, skype adresim [email protected] istek atın ben size yardımcı olayım
Linux bir sunucunuz var ise botları çok rahat koruruz, eğer windows ise veya panelli bir sunucu ise gelişmiş bir antibot eklentisi de mevcut.
Edit: Safe bilmem ne gibi dediğiniz korumalar da skript ile, gireni atıyor oyundan "tekrar giriniz" diyor :/
Böyle skriptler mevcut ise derhal siliniz, gereksiz ve hiçbir işe yaramazlar.
Bot korumasıda içeriyor.Bunları Deniyicem Teşekkür Ederim Ama Phoenix Anti Cheat Hile Koruması Plugini Diğilmiydi ?
İstke Gönderdim.