Çok fazla yere baktım fakat hepsi de nitradonun eski paneli ve hiçbirşey anlaşılmıyor onun için konu açtım zaten.Server mod ile plugin yüklemeyi araştırabilirsiniz.
Mod ile pluginin aynı anda kullanılmasını öğrenin ve nitrado iletişime geçin.Çok fazla yere baktım fakat hepsi de nitradonun eski paneli ve hiçbirşey anlaşılmıyor onun için konu açtım zaten.
Yinede teşekkürler.
Pixelmon sunucu açıcam yardım edermisin?sponge pluginler yükleyebilirsin dostum.
cauldron kullanırsa sponge plugin kurabilir. Belkide normal pluginkuramazsın sunucu türleri vardır
Bukkit - Plugin
Spigot - Plugin
Mod - Mod
fakat eğer java biliyorsan (sanmıyorum) bu modları birleştirebilirsin. Tahmini 6 ay sürer
dostum öncelikle cauldron seçmelisin jarını.Pixelmon sunucu açıcam yardım edermisin?
eminmisin ? @PixelmonTurkServerikuramazsın sunucu türleri vardır
Bukkit - Plugin
Spigot - Plugin
Mod - Mod
fakat eğer java biliyorsan (sanmıyorum) bu modları birleştirebilirsin. Tahmini 6 ay sürer
Cauldron otomatik yapmıyor dimicauldron kullanırsa sponge plugin kurabilir. Belkide normal plugin
dostum öncelikle cauldron seçmelisin jarını.
Sana çok teşekkür ederim senin sayende oldu iyi günlercauldron kullanırsa sponge plugin kurabilir. Belkide normal plugin
dostum öncelikle cauldron seçmelisin jarını.
eminmisin ? @PixelmonTurkServeri
keşke biraz araştırma yapsaydın. Cauldron ile plugin kullanabilir.
ben cauldron seçmiştim modlu sunucumda ve spigot gibi plugin kullanıyordum tek yapması gereken şey mod packi oyuncuya vermesi.
rica ederimCauldron otomatik yapmıyor dimi
Sana çok teşekkür ederim senin sayende oldu iyi günler.
rica ederimalırım bi mewtwo nu
![]()
tamamÇay içmeye beklerim seni
Çay içene Meowth bedava
![]()