Sunucumda alıntı tp kullanıyorum sorun çıkarmı?

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucumda hypixel'in texture pack'inden silahları aldım çünkü 3d item yapmayı bilmiyorum.Bir sorun çıkarmı oyuncular tarafından
@Emrsmsk @EmrsmskOfficial

Sunucunun sistemleri ve kalitesi çeşitli etkinlikler den bu sorun ortadan kalkaçaktır diye düşünüyorum

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Hypixel görse, sana yasal fantaziler uygulayabilir. Ama öyle bir şey imkansız :olgun:
Yani sorun olmaz

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
Birisi bildirmediği sürece (ki büyük ihtimal ben bildiririm) sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Ancak yaptığın emek hırsızlığı, cidden sunucunun kaliteli olması (ki bence kaliteli olmayacak...) bu yaptığını değiştirecek mi sanıyorsun ? Modelleyemiyorsan hazır (bedava paylaşılmış) bir doku paketi kullan veya hiç kullanma.

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Birisi bildirmediği sürece (ki büyük ihtimal ben bildiririm) sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Ancak yaptığın emek hırsızlığı, cidden sunucunun kaliteli olması (ki bence kaliteli olmayacak...) bu yaptığını değiştirecek mi sanıyorsun ? Modelleyemiyorsan hazır (bedava paylaşılmış) bir doku paketi kullan veya hiç kullanma.
Yorumun için saol bana göre çoğu bilmiyordur, oyun akıcı oldukça bunlar göz ardı edeceklerdir

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
Yorumun için saol bana göre çoğu bilmiyorum oyun akıcı oldukça bunlar göz ardı edeceklerdir
Göz ardı edeceklerdir diyorsun halen, Hypixel'in umrunda değil senin sunucunun kalitesi. Eğer kullanırsan müsait olduğum an bildireceğim. Yasal işlemlerle uğraşmak istemeyeceğini düşünüyorum.

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Göz ardı edeceklerdir diyorsun halen, Hypixel'in umrunda değil senin sunucunun kalitesi. Eğer kullanırsan müsait olduğum an bildireceğim. Yasal işlemlerle uğraşmak istemeyeceğini düşünüyorum.
Kardeşim sen neyden bahsediyorsun ki tamam ben oyuncular hakkında sorun çıkartırlarmı oyuncular diyorum hypixel değil

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sen neyden bahsediyorsun ki tamam ben oyuncular hakkında sorun çıkartırlarmı oyuncular diyorum hypixel değil
Senin ne dediğinin farkındayım. Oyuncular hiçbir sorun çıkarmazlar ancak sen Hypixel'e sorun çıkartırsın. Tabii kalp kalbe karşıdır.

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Senin ne dediğinin farkındayım. Oyuncular hiçbir sorun çıkarmazlar ancak sen Hypixel'e sorun çıkartırsın. Tabii kalp kalbe karşıdır.
Hypixel'in umrunda olmayacaktır çünkü çalmadım tp'si internette dolaşıyor yani free isteyen indirebiliyor en kısa sürede modelleme yapmayı öğreneceğim.
Yorumun için teşekkürler

KarhanAlc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alıntı tp ile başlamaktansa modelleme yapmayı öğrendikten sonra işine devam etmeni öneririm. Alıntıyla çok kaliteli bir sunucu bekleme. Ne sunucu kaliteli olur ne de oynayan oyuncular.