Yardım Sunucumda Chunk Sorunu

CleveoR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8 - 1.12
Merhaba arkadaşlar sunucumda chunk sıkıntısı yaşıyorum plugin listesini aşağıda görebilirsiniz

Sıkıntımı şöyle anlatayım; mesela ben bir zombi spawnladım ve zombiden 15 blok ileri gittim zombi yok oluyor görünmüyor normalde böyle bir sıkıntı yaşamıyordum aynı sıkıntı buildlerde de oluyor. ChunkLoader tarzı bir plugin kullanmak istemiyorum çünkü sıkıntı onunla alakalı değil diğer açtığım sunucularda böyle bir sıkıntı hiç yaşamadım sıkıntının plugin kaynaklı veya başka bir şeyden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü çok az chunk yüklüyor. Önümüzdeki mobu bile göremiyoruz kısaca

134543

134544

134545

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
spigot.yml
server.properties

bu dosyalardaki view-distance değerini yükseltin. en az 4 öneririm. varsayılan değer 10'dur. bu ayarı arttırmanın daha fazla chunk yüklenmesine sebep olacağını ve bunun da daha fazla RAM kullanımı ve belli oranda lag'a sebep olacağını unutmayın.

CleveoR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@LifeMCServer Dostum mapin chunk sorunu halloldu fakat yaratıklar halen daha aynı şekilde çok az uzaklaşınca tamamen kayboluyorlar dediklerini uyguladım server properties içinde spigot yml içinde başka bir çözüm oylu vs var mi ?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
ClearLag veya AntiAura gibi chunkları RAM tasarrufu için unload eden veya xray engeli için oyuncuları gizleyen eklentileri silmeyi deneyin (var ise silin, eklenti listenizi detaylı incelemedim) onun dışında istemci taraflı olarak da görüş mesafenizin 8 ve üstü olmasını öneririm