furkangokkusu22
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bu pluginlerin hangilerini silmeliyim NOT : SV faction
Başka gereksiz eklenti yokmu senin gözündeHer hangi bir eklentiyi silersen diğer eklentiyi düzgün çalıştıramama sorunuyla karşılaşırsın. Ama ben sana söyleyim asla silmeyeceğin eklentiler şunlar olsun: NameTagEdit, Lockette, SimpleVIPPerks, DeathMessages, ChatColor, ChatClear, World Edit, Skript, AutoMessage, NoCheatPlus, Factions, AuthMe, Multiverse-Core, multiverse-Portals, ChestShop, InfoBoardReborn, CombatLog, SetSpawn.
Benim gördüklerim bunlardı ama autopickup eklentisi gereksiz gibi duruyor onu silebilirsin. Birde evcil hayvan (pet) eklentisi varsa.
Eklenti=Plugin
Eklenti konusunda pek bilgim yok. Seni yanlış yönlendirmeyi istemem.Başka gereksiz eklenti yokmu senin gözünde
tamam teşekkür ederimEklenti konusunda pek bilgim yok. Seni yanlış yönlendirmeyi istemem.
Bilmiyorsan neden yorum yaptığını öğrenebilir miyim?Eklenti konusunda pek bilgim yok. Seni yanlış yönlendirmeyi istemem.
Faction ve PlotME yi neden kaldırmalıyım sence veya onların yerine neyi kullanmalıyım?Bilmiyorsan neden yorum yaptığını öğrenebilir miyim?
Gereksiz olduğunu düşündüğüm eklentiler: AlphaChest (İleride fazlasıyla lag yapacaktır.), PlayerIcon, AntiJoinBot (Authme'den ayarlarını yapabilirsin.), ChatColor (Essentials böyle bir şey yapabiliyor.), ChatClear (Küçük bir skript ile yapabilirsin.), AutoMessage (Yine küçük bir skript ile yapabilirsin.), SetSpawn (Essentials böyle bir şey yapabiliyor.), JoinFullServer, PlotMe, Auction veya AuctionsHouse (İkiside aynı işi yapıyor.), SkinsModule, MobArena, Multiverse-inventories, ServerListPlus, Faction, InfoBoardReborn
Unutmadan SilkSpawners eklentin çalışmıyor.
Ayrıca sunucunun skyblock mu? yoksa faction mu? iki oyun modunun'da eklentileri kurulu kullandığın pakette.
Sunucun skyblock mu? faction mı?Faction ve PlotME yi neden kaldırmalıyım sence veya onların yerine neyi kullanmalıyım?
Aşağıda faction yazıyor zaten.Sunucun skyblock mu? faction mı?
AutoPickup faction için gerekli bir plugin.Benim gördüklerim bunlardı ama autopickup eklentisi gereksiz gibi duruyor onu silebilirsin.