Sunucumda Hicbir Tablist ve Motd Plugini Çalismiyor

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Basliktada belirttiğim gibi sunucumda hicbir tablist ve motd plugini calismiyor.Motd pluginini yukluyorum fakat server.properties deki motdu kullaniyor.Tablistte ise hicbir yanit yok.acil yardim.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Pluginlerin gereksinimlerini yüklediğine emin misin? Genellikle ProtocolLib gerekir, plugin sayfasını kontrol etmeyi unutma.

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pluginlerin gereksinimlerini yüklediğine emin misin? Genellikle ProtocolLib gerekir, plugin sayfasını kontrol etmeyi unutma.
ProtocolLib var.Sunucum 1.7.10 PaperSpigot.ProtocolLibi silip yuklesem duzelirmi ayrica hangi versiyonu yuklemeliyim?.Ek olarak MotdManager ProtocolLib gerektirmiyor diye biliyorum , oda çalişmiyor

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ProtocolLib var.Sunucum 1.7.10 PaperSpigot.ProtocolLibi silip yuklesem duzelirmi ayrica hangi versiyonu yuklemeliyim?.Ek olarak MotdManager ProtocolLib gerektirmiyor diye biliyorum , oda çalişmiyor
"
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" buradaki MotdManager 1.8 ve üstü ile uyumlu, senin sunucun 1.7. "
" buradaki ise 1.4 sürümü ile uyumlu daha sonrası için güncellenmemiş.

Öncelikle sunucunu en azından 1.8.8 sürümüne güncelle. Ardından sunucunla uyumlu bir plugini tüm gereksinimleriyle birlikte kur. Şuanda 1.7 ile uyumlu çok az plugin kaldı.

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"
" buradaki MotdManager 1.8 ve üstü ile uyumlu, senin sunucun 1.7. "
" buradaki ise 1.4 sürümü ile uyumlu daha sonrası için güncellenmemiş.

Öncelikle sunucunu en azından 1.8.8 sürümüne güncelle. Ardından sunucunla uyumlu bir plugini tüm gereksinimleriyle birlikte kur. Şuanda 1.7 ile uyumlu çok az plugin kaldı.
Sunucum suanda aktif durumda. bu
yuzden ne kadar çok istesemde Sürüm Değiştiremiyorum.Başka bir çözümü yokmu?

UmutCaglar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bungeecord Açıkmı ? Açıksa SexyMotd Kullan Veya Direk Bungeecord Propertiriesine Motdunu Yaz Tablist icinde Sunucunun Versionsunu Öğrenebilirmiyim ?

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Antijoinbot bot saldırısı koruması acıksa motd plugini calışmıyor onunla alakali olabilir

project miydi neydi onu kapat.