[+] Sunucumda Reklam Yaptılar Ve Son Halleri :'(

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Kimsenin kalbinide kırmak istemiyorum ama. Yorumların çoğu özgür düşüncelerle yazıldı
Biri sırf reklam yaptı diye bu kadar tepki vermek anlamsız bana kalırsa. Onun yaptığı yanlış senin yaptığın daha yanlış. Bide bunu iyi bir şekilde göstermen ve halen kendini savunman,.. Yani bu kadar insan birşeyi biliyorkide tepki gösteriyor. Haklı konumundan haksız konumuna düşürdün kendini ,.. zaten gram haklı değilsin bunu yaptıktan sonra. Adam gelipte burada "Doğru, Belki ben reklam yaparak kötü bir şey yaptım ama sen serveri tamamen çökelterek iyi bir şey yaptınmı ?" diye sorarsa adama "en ağır şekilde cezayı hakkettin "diyemessin. Senin yaptığın kol kırmak adamın yaptığı sakal kesmek. Lütfen ricam sizden yapmayın böyle şeyler. Oyun için ne kendinizi nede başkalarını küçük düşürmeyin. Rica ediyorum...

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
Kimsenin kalbinide kırmak istemiyorum ama. Yorumların çoğu özgür düşüncelerle yazıldı
Biri sırf reklam yaptı diye bu kadar tepki vermek anlamsız bana kalırsa. Onun yaptığı yanlış senin yaptığın daha yanlış. Bide bunu iyi bir şekilde göstermen ve halen kendini savunman,.. Yani bu kadar insan birşeyi biliyorkide tepki gösteriyor. Haklı konumundan haksız konumuna düşürdün kendini ,.. zaten gram haklı değilsin bunu yaptıktan sonra. Adam gelipte burada "Doğru, Belki ben reklam yaparak kötü bir şey yaptım ama sen serveri tamamen çökelterek iyi bir şey yaptınmı ?" diye sorarsa adama "en ağır şekilde cezayı hakkettin "diyemessin. Senin yaptığın kol kırmak adamın yaptığı sakal kesmek. Lütfen ricam sizden yapmayın böyle şeyler. Oyun için ne kendinizi nede başkalarını küçük düşürmeyin. Rica ediyorum...
destekliyorum.

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
Hocam bunu seninde bir sunucun olursa anlarsın.

Onlarınki sakal kesmek senin ki kol kesmek dediğinden yola çıkarak şunu söyleyebilirim;
Teröristler Mehmetcik'lerimize saldırı düzenliyor. Mehmetcik'lerimizde Türk yapımı insansız hava araçlarıyla onların Kamplarını darmadağın ediyor;
Oysa ki onlar sadece ufak bir saldırı yapmıştı, neden tüm hepsini katlettiniz diyemeyeceksen burada da bunu diyemezsin.

Başkasının sunucusunda reklam yapan şeref yoksunlarına elimizden gelen en büyük zararı veririz, arkadasındayız.

@HobbitNetwork

Yeterince açık oldu sanırım...

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Hocam bunu seninde bir sunucun olursa anlarsın.

Onlarınki sakal kesmek senin ki kol kesmek dediğinden yola çıkarak şunu söyleyebilirim;
Teröristler Mehmetcik'lerimize saldırı düzenliyor. Mehmetcik'lerimizde Türk yapımı insansız hava araçlarıyla onların Kamplarını darmadağın ediyor;
Oysa ki onlar sadece ufak bir saldırı yapmıştı, neden tüm hepsini katlettiniz diyemeyeceksen burada da bunu diyemezsin.

Başkasının sunucusunda reklam yapan şeref yoksunlarına elimizden gelen en büyük zararı veririz, arkadasındayız.

@HobbitNetwork

Yeterince açık oldu sanırım...
Terör denilen şey konuyla alakasız değilmi ? Sonuçta terör denilen şey anlamsızca insan öldüren bir toplum... Ne dini ne ırkı olan masum insanlara zarar veren, insanları din diye öldüren bir örgütü gidipte sırf reklam yaptı diye bu cezayı ön gördüğün (ki bunu yapmayada hakkın yok) bir çocukla karşılaştırman yanlış.(Ki başarmıssın). Serverim zamanında oldu. Hem bu oyunda hem başka oyunda aynı şeyler benimde başıma geldi ama asla kafamdan böyle bir düşünce geçmedi. Zarar vererek sadece zarar elde edersin gerçi buna karışamam ama sırf bu politikanın arkasında gidersen bu kadar insanı salak yerine koyupta kendini haklı görürsen başka... Kırılmışsındır farkına vardım ama doğru bir şey yani bukadar uzatıcağına yoruma (Özür dilerim hareketim yanlıştı ama en azından bidaha yapmaması için bana destek olursanız olurmu) desen herkes arkanda olurdu. E: (Her ne haltsa işte sonuçta burdaki insanların tek çabası uyarmak)

Son düzenleme:

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Çoğu kişiden beklerdimde senden böyle bir şey paylaşmanı beklemezdim

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
Terör denilen şey konuyla alakasız değilmi ? Sonuçta terör denilen şey anlamsızca insan öldüren bir toplum... Ne dini ne ırkı olan masum insanlara zarar veren, insanları din diye öldüren bir örgütü gidipte sırf reklam yaptı diye bu cezayı ön gördüğün (ki bunu yapmayada hakkın yok) bir çocukla karşılaştırman yanlış.(Ki başarmıssın). Serverim zamanında oldu. Hem bu oyunda hem başka oyunda aynı şeyler benimde başıma geldi ama asla kafamdan böyle bir düşünce geçmedi. Zarar vererek sadece zarar elde edersin gerçi buna karışamam ama sırf bu politikanın arkasında gidersen bu kadar insanı salak yerine koyupta kendini haklı görürsen başka... Kırılmışsındır farkına vardım ama doğru bir şey yani bukadar uzatıcağına yoruma (Özür dilerim hareketim yanlıştı ama en azından bidaha yapmaması için bana destek olursanız olurmu) desen herkes arkanda olurdu.
Bunları yazdığına inanmak istemiyorum. :/
Azcık düşünseydin orada kavramları karşılaştırmadığımı sadece misal olarak yazdığımı anlardın.

Bu konu hala açık mı ? :(
Sende mi buradaydın. :)