Sunucumda utf-8 çalışmıyor

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
batıhostu çözmeye çalışıyorum minecraft paneline
-d64 -server -Xms256M -Xmx3746M -Dfile.encoding=UTF-8 -jar craftbukkit.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
bunu yazdım ama yine utf-8 çalışmıyo authme filan türkçe karakter kabul etmiyo nitradoda sorun çıkarmıyordu nasıl çözebilirim bunu ?

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
@Echo off
java -Xms512M -Xmx1G -XX:MaxPermSize=128M -XX:+UseConcMarkSweepGC -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -jar spigot.jar
pause

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
batıhostta tek satırlık yer var oraya ne yazıcağımı soruyorum
Oradan aşağıda vermiş olduğum kısmı almak aklınıza gelmeliydi. Buyrun..

Kod:
-XX:MaxPermSize=128M -XX:+UseConcMarkSweepGC -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -jar spigot.jar

Buradaki kodları tek tek veya toplu bir şekilde deneyebilirsiniz. İngilizce olarak açılmak istenen Eklentiler hata veriyorsa, Türkçe karakter sorunu var ise, Performans kullanımı zorlanıyor ise ideal.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Oradan aşağıda vermiş olduğum kısmı almak aklınıza gelmeliydi. Buyrun..

Kod:
-XX:MaxPermSize=128M -XX:+UseConcMarkSweepGC -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -jar spigot.jar

Buradaki kodları tek tek veya toplu bir şekilde deneyebilirsiniz. İngilizce olarak açılmak istenen Eklentiler hata veriyorsa, Türkçe karakter sorunu var ise, Performans kullanımı zorlanıyor ise ideal.
birazcık kötüyüm bu konularda 4 gb ram'a göre ayarlımı bu ? :D

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
birazcık kötüyüm bu konularda 4 gb ram'a göre ayarlımı bu ? :D
Hayır bak şimdi aşağıda verdiğim bu kodların başlarında "-" olanları topluca o "Başlat.bat"a ekle. Burada direkt verilmiş bir kod yok. Genel sorunlar için hazırlanmış eklemelik kodlar.

Kod:

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Hayır bak şimdi aşağıda verdiğim bu kodların başlarında "-" olanları topluca o "Başlat.bat"a ekle. Burada direkt verilmiş bir kod yok. Genel sorunlar için hazırlanmış eklemelik kodlar.

Kod:
hoyda authme messsages açtığım zaman utf-8 olmadan türkçe karakter kullanma şeyleriyle ayarladığımı farkettim ç gibi v.s. kusura bakma sunucu zaten türkçe karakter kabul ediyomuş biraz yordum seni :D