Sunucumdaki Hatalar Nasıl Çözerim _?

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dynmappotme yi silebilirsin , authme'ni güncelle customban pluginini güncelle Essentials jar'larının hepsini sil ve güncel sürümünü yükle authmeskaddon güncelle nocheatplusuda güncelle skript confinginde hata var onuda düzelt
Offf kardeşim hala güncel sürüm diyorsun. Güncel sürüm 1.7.10 ile uyuşmuyor ve çökme yaratıyor. Allah'ım sabır ya.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Bu AuthmeSkAddon Fakelobiden sunucuya aktarılırken kullaniliyor eski bir aktarım yöntemi bu sadece gerek yok ücretsiz fakelobi var onu kullansın gereksiz plugin
bunu yerine saglayan daha saglıklı skriptler var
ÇakmaLobi'de En Fazla 8-9 Plugin Olur Fazladan 1 Plugin Bişeyi Değiştirmez Önemli Olan Güvenli Olması :) Zaten Nitrado 1 GB Ram İçin 13 Plugin Öneriyor Çakmalobi'dede 1 Gb Ram Olmaz Daha Fazla Olur Diye Düşünüyorum İyi Forumlar.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
ÇakmaLobi'de En Fazla 8-9 Plugin Olur Fazladan 1 Plugin Bişeyi Değiştirmez Önemli Olan Güvenli Olması :) Zaten Nitrado 1 GB Ram İçin 13 Plugin Öneriyor Çakmalobi'dede 1 Gb Ram Olmaz Daha Fazla Olur Diye Düşünüyorum İyi Forumlar.
Kim dediyse bunu fazla sacmalamıs, 13 plugin var 13 plugin var. Öyle dediklerini sanmıyorum.

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En yakın zamanda nitrado yerine başka bir yere taşın.Mümkünse 1sunucum gayet iyi bir hosting.Onun dışında burdada gereksiz bir tartışma görüyorum bence bu tartışmayı sonlandıralım :)