sunucumdaki lag sorunu

OynaFactionTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

sunucumun ram miktarı gördünüz gibi 6 gb kadardır ama kullanılan 1.4 gb boş alan 300 mb diyo bi sorunmu var
hostingim kodzer birde cok aşırı lag var 2 3 gündür 36 tane plugin var gereksiz plugin yok

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Bunu Kodzer sitesinden destek hattına ulaşarak söyleyebilirsin.

Güvenlik Duvarını kapatmayı dene pek bir şey olmaz ama sen dene yine de.

Kodzer Destek Hattı :
kodzer.com.tr/iletisim

Kodzernet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,

7/24 sözümüzü her zamanki gibi tutuyoruz ve bu saatte dahi ticketinize/forum konunuza yorum atıyoruz. Ancak desteğin yeri burası değil sitemizdeki destek talebi bölümüdür :) Oradan gerekli işlemleri zaten size tarif ettik. Uygulayıp dönüş yaparsanız gerekli sonuçlara ulaşacağınızı göreceksiniz.

İyi günler.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
VPS ise yüksek ihtimal ile bir makinaya 50 sunucu kurmuşlardır dolayısıyla bir sunucunun CPU yu yükseltmesi sonucu tüm sunucular / senin sunucun da etkileniyordur eğer tabi eklentilerinde sıkıntı yok ise. Timings almalısın.

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tps ve raminiz iyi gözüküyor
İlk olarak herhangi bir arkadaşınızı sunucuya çağırın ve lag oranını oda bir test etsin blok koysun birşeyler kırsın
daha sonra bu olay devam ederse sunucu loglarınıza bakın bozuk bir plugin varmı
daha sonra ticket atınız.

OynaFactionTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba,

7/24 sözümüzü her zamanki gibi tutuyoruz ve bu saatte dahi ticketinize/forum konunuza yorum atıyoruz. Ancak desteğin yeri burası değil sitemizdeki destek talebi bölümüdür :) Oradan gerekli işlemleri zaten size tarif ettik. Uygulayıp dönüş yaparsanız gerekli sonuçlara ulaşacağınızı göreceksiniz.

İyi günler.
o konuda sıkıntım yok buraya konu açmamın sebebi acaba benden kaynaklımı onu test etmekti birde plugin loglarını atacaktım gerek kalmadı sizin sayenizde tekrar teşekkürler iyi forumlar

tps ve raminiz iyi gözüküyor
İlk olarak herhangi bir arkadaşınızı sunucuya çağırın ve lag oranını oda bir test etsin blok koysun birşeyler kırsın
daha sonra bu olay devam ederse sunucu loglarınıza bakın bozuk bir plugin varmı
daha sonra ticket atınız.
loglardan anlamıyorum ama arkadaşıma attım bikaç plugini sildim ticket atmıştım zaten gerekli cevab verildi tarafıma
iyi forumlar

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
tps oranı gayet iyi, essentials o bölümü hatalı gösteriyor sıkıntı yok.
6 gb verdiyseniz, 6 gbdir.

tps testi yapabilirsiniz isterseniz, normal bir world dünyasında elinize pusula alın ve havada hep pusula ileri baya ileri gidin ve tps ye bakın.
pusula ile önce gitmeden ve pusula ile gittikten sonra ki tps durumuna bakın, baktınız ki çok düşüyor react eklentisini satın alıp kurmanızı tavsiye ederim veya world dünyasını sınırlandırabilirsiniz, belli bir sınırı olsun.