Sunucumu çökertiyorlar yardım lütfen.

Axi_Adam

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya hacked client ile giriyorlar sadece sağ tıklayınca ram ve cpu tavan yapıp sunucu io.netty.handler.timeout.readtimeoutexception hatası ile kapanıyor. UnioAntiCrash yüklü fakat engelleyemiyor. Lütfen yardım edin.

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostlar arkadaşın anlatmak istediği şu : Client protocol hack ile sunucusuna giriyorlar. elinde block varken sağ tıklıyorlar. sunucu crash - çöküyor.bunu UnioAntiCrashTR Düzeltmiyor.Bunu nasıl düzeltebiliriz diyor.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Dostlar arkadaşın anlatmak istediği şu : Client protocol hack ile sunucusuna giriyorlar. elinde block varken sağ tıklıyorlar. sunucu crash - çöküyor.bunu UnioAntiCrashTR Düzeltmiyor.Bunu nasıl düzeltebiliriz diyor.
protocol hack o değil 1.7.x protocol hacktir
serveri çökerten şey ise zararli nbt list saldirisidir liste içinde liste bir python scripti ile yapiliyor

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Axitr ile hiçbir alakası yok spigotta protocolblocker plugini var 1.8 ler giremiyor

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Axitr ile hiçbir alakası yok spigotta protocolblocker plugini var 1.8 ler giremiyor
Ben yeni bir şey keşfettim yani yeni yol diyelim,mesela servere girdin internetin baya yavaş hani biyere dos atarken yavaslıyor ya o şekilde yavaş diyelim pingin baya yuksek,bir süre sonra o içinde olduğun serverda lag olmaya basliyor saldirdigin server o olmasa bile bir süre sonra çöküyor sence bunun sebebi ping yüksekliği mi ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ben yeni bir şey keşfettim yani yeni yol diyelim,mesela servere girdin internetin baya yavaş hani biyere dos atarken yavaslıyor ya o şekilde yavaş diyelim pingin baya yuksek,bir süre sonra o içinde olduğun serverda lag olmaya basliyor saldirdigin server o olmasa bile bir süre sonra çöküyor sence bunun sebebi ping yüksekliği mi ?
bilmiyorum

ChromTR

Zombi Katili
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Sunucundaki blok sorununu çözemem fakat pingle alakalı sorunu pingleri yüksek olan oyuncuları atarak çözebilirsin