protocol hack o değil 1.7.x protocol hacktirDostlar arkadaşın anlatmak istediği şu : Client protocol hack ile sunucusuna giriyorlar. elinde block varken sağ tıklıyorlar. sunucu crash - çöküyor.bunu UnioAntiCrashTR Düzeltmiyor.Bunu nasıl düzeltebiliriz diyor.
Ben yeni bir şey keşfettim yani yeni yol diyelim,mesela servere girdin internetin baya yavaş hani biyere dos atarken yavaslıyor ya o şekilde yavaş diyelim pingin baya yuksek,bir süre sonra o içinde olduğun serverda lag olmaya basliyor saldirdigin server o olmasa bile bir süre sonra çöküyor sence bunun sebebi ping yüksekliği mi ?Axitr ile hiçbir alakası yok spigotta protocolblocker plugini var 1.8 ler giremiyor
bilmiyorumBen yeni bir şey keşfettim yani yeni yol diyelim,mesela servere girdin internetin baya yavaş hani biyere dos atarken yavaslıyor ya o şekilde yavaş diyelim pingin baya yuksek,bir süre sonra o içinde olduğun serverda lag olmaya basliyor saldirdigin server o olmasa bile bir süre sonra çöküyor sence bunun sebebi ping yüksekliği mi ?
teknik bilgin yokmubilmiyorum
sorun benim degil sadece ping şeyini sormak için geldimSunucundaki blok sorununu çözemem fakat pingle alakalı sorunu pingleri yüksek olan oyuncuları atarak çözebilirsin
Sunucundaki blok sorununu çözemem fakat pingle alakalı sorunu pingleri yüksek olan oyuncuları atarak çözebilirsin