Sunucumun Web Sitesini Ücretsiz Tasarlayacak Gönlü Güzel Arkadaşlar Aranıyor!

Sylex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba ben Skyblock sunucum için bir Web Site tasarlamak istiyorum da pek anlamadığım şeyler olduğu için yapamıyorum hiçbir şey. Web site batihost hizmetlerinden alınmıştır, yardım edebilcek kişiye çok çok teşekkür ediyorum ücretsiz yaparsa çok mutlu olurum, iletişim adresimi bırakıyorum buraya abi inşallah ücretsiz yardım edicek arkadaş vardır. Discord Sylex#1275

Zulu

Hurra, Die Welt Geht Unter.
En iyi cevaplar
1
Dostum internetten ücretsiz website tasarımlarına bakabilirsin ancak ücretsiz tasarımlar genellikle sıradan ve emeksiz olur...

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Arkadaşlar merhaba ben Skyblock sunucum için bir Web Site tasarlamak istiyorum da pek anlamadığım şeyler olduğu için yapamıyorum hiçbir şey. Web site batihost hizmetlerinden alınmıştır, yardım edebilcek kişiye çok çok teşekkür ediyorum ücretsiz yaparsa çok mutlu olurum, iletişim adresimi bırakıyorum buraya abi inşallah ücretsiz yardım edicek arkadaş vardır. Discord Sylex#1275
Batihost'un bedava olarak website olanağı sunuyor zaten. İlk ay ücretsiz ama diğer aylar ücretli bir şekilde aşağıda bıraktığım linkten inceliyebilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Malesef hostinglerin verdiği ücretsiz siteleri kullanmalısınız, ücretsize mc sitesi yapacak adam tanımıyorum :)