Sunucumuza Alımlar Var Kaliteli Hub Sunucu

Sunucuyu Nasıl Buldunuz

• Güzel

Kullanılan: 3 75.0%
  • Orta

Kullanılan: 1 25.0%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Worle

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhabalar Ben Worle Yani BarisTR Bügün Sizlerle Alım Konusunu Konuşacağız Konuya Geçmeden Önce Sunucumuzu Ziyaret Etmek İstersniz İp Adresimiz : Play.MacorCraft.com Olaylar Şöle Yaklaşık 1 Ay Önce Skyblock Sunucumuz Açıldı Günde +20 Online Çekiyordu Bizde istek Üzerine Sunucuyu Hub Yapmaya Karar Verdik 1 Günlük Bakım Sonucunda WaterFall Hub Sistemini Kurduk Faction Skyblock Ve PvP Olduk PvP De Sorunlar Çıktı Kapattik Hub Olduktan Sonra Faction Sunucumuzu Yapmaya Koyulduk 1 Haftada Faction Sunucumuzu Pluginleri ile Tamamladik Fakat Bir Türlü Aktifligi Yakalayamadik Aktifligimiz günde 5 Kişiye Bile Düştü Kısacasi Ana Sorun Aktiflik... Şimdi Gelelim Alımlara Alımlarımız :

Reklamci

Reklamci Alım Formu:

Adın :
Yaşın :
Sunucumuza 1 Günde Kaç Kişi Çekersin Aktif Tutabilirmisin :
Aktiflik Oranın Günde Kaç Saat :
Ciddi Birimisin ? :
Sunucumuza Alım İçinmi Geliyorsun Yoksa Oynamayamı ? :

Sorularımız Bu Kadardi Kendinize Güveniyorsaniz Ben Bu İşi Yaparım Diyorsaniz Başvuru Yapabilirsiniz Başvurularınız En Kısa Sürede Değerlendirilecektir

İyi Oyunlar Dileriz.

thefris

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben admin olabilirim

abi alımlar devam ediyorsa ben bi bakıcam servere girdim mükemmel einize sağlık bana faceden ulasıp bilgi verirseniz sevinirim

FACE : ahmet ac

erdemoyundaga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adın :Erdem
Yaşın : 14
Sunucumuza 1 Günde Kaç Kişi Çekersin Aktif Tutabilirmisin :4-5
Aktiflik Oranın Günde Kaç Saat :2-3 Çok duramam Okul Olduğu İçin Hafta Sonları Hep
Ciddi Birimisin ? :Evet
Sunucumuza Alım İçinmi Geliyorsun Yoksa Oynamayamı ? :2kisi için

thefris

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adın : murat
yaşım : 15
sunucumuza günde kaç kişi çekersin aktif tutabilirmisin : onu tam olarak bilemem youtube hesabımdan ilan verirsem birkaç kişi gelebilir.
Aktiflik oranın günde kaç saat : okul olduğu için günde 2 2.5 saat
Sunucumuza alım için mi geliyorsun yoksa oynamak için mi : alım için .