Sunucumuza Profesyonel Mimar Ekibi Aranıyor!

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Merhaba,arkadaşlar CrushCraft sunucumuza profesyonel mimar ekibi arıyoruz tek kişide olabilir.Yaptıracağımız Map'ler Çakmalobi,Lobi,SkyBlock spawn,SkyBlock PvPArena,Minigames lobi,EggWars arena şimdilik bu kadar yapabilen var ise yoruma yazsın.Ücreti ne ise verilecek.
Yorumlarınıza yaptğınız çalışmaları atarsanız sevinirim,iyi günler.

Son düzenleme:

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maalesef dostum profesyonel ekip veya profesyonel olan biri lazım kendini geliştirmeyi dene inanıyorsun kendine.
Alınma ama artık kimse her sunucuya harita yapmıyor iyi sunucuda olsa kötü sunucuda olsa para gerekiyor boşuna bence burda arama ya daha gelişenlere razı olacaksın yada paraya kıyıp yaptıracaksın

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba, Adım Umut Atabay WestioBilisim Builder Captan'ıyım, eğer çok detay ve incelikli bir map istiyorsanız fiyatı 15 Tl ' dir Normal warp'ın tanesi 10 Tl ' dir Spawn İse 30 ila 25 arasında değişiyor. Bizleri lütfen 10-15 Yasındakı cocuklar ile karıstırmayınız. Bir warp'ın yapım süresi 1 ila 2,5 Gün Arasında Değişiyor Spawn ' ise 1 Haftadan Kısa Olamıyor ne yazikki ücretler hakkında detayları ;

Skype live:gizli_dost_4 ' adresinden konusabilirsiniz. ( WestioBilisim Yetkili Sn.Enes )

2 Kişi Yeterli Diye Düşünüyorum.
Kendime Ait Skype Adresim ;

-Umut.Atabay-
live:umut_525201

-Yunus-
ahmet10752