darosmahsi
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
PixelStoneSkyblock.aternos.me
sw kapalı ben skriptcipandaPixelStoneSkyblock.aternos.me
kimsin biliyorum kardeşim banlamıştım seni ayrıca rezalet sensin bu iki kimse alım yapmıyorsa buda bizim suçumuz değil 3 tamam mı5 kere aynı sunucu için forum atılmış karfarklı hesaplardan. Rezalet yazmaktan bıktım. Siz forum yazmaktan bıkmamışsınız.
kardeşim sunucuya girdim . bak şöyle güzel sunuculara küfredip eleştirip banlandıktan sonra insanların ismini çıkarmaya sunucuyu azaltmaya çalışma sizin gibiler bir bitmedi be.5 kere aynı sunucu için forum atılmış farklı hesaplardan. Rezalet yazmaktan bıktım. Siz forum yazmaktan bıkmamışsınız.
Sizin gibiler bitmedi demek ha. Milletin beleşe açtığı kuruş etmeyen serverlarda yetki alıp ayakçı olmak için buraya 3 4 kelime yazıp üstüne IP atıyorsunuz sonrada kurucuya yalvarıyorsunuz. Bunu kötü yönde eleştirmemide sakınca olarak görüp ben ve benim gibi forumların altında niteliğine göre yazılar yazan insanlara laf ediyorsun. Sunucu güzelmi? aternosta emek verip oynayacakmısın? bunlara içten cevap verecek olsaydın ikisinede hayır derdin. Güzel sunucu diyorsun. Ha bide emek verilmiş emeğe saygı v.s. diyorsunuzya böyle yetki alıp ayakçı olmak isteyen insanlar. Diğer sunuculara 2 - 3 yıl emek veriliyor anca tutuyor server. Daha 7/24 açık kalamayan bir server için kendinizi yırtmaya devam edin. Ayrıca gram 'hakaret' etmedim. 'kel' der demez anneme küfredildi + mutesinide ben yedim anneme söven çocuğun kurucuyu tanıyor olmasından dolayı. Aşşağılıksınız.kardeşim sunucuya girdim . bak şöyle güzel sunuculara küfredip eleştirip banlandıktan sonra insanların ismini çıkarmaya sunucuyu azaltmaya çalışma sizin gibiler bir bitmedi be.
Sizin gibiler bitmedi demek ha. Milletin beleşe açtığı kuruş etmeyen serverlarda yetki alıp ayakçı olmak için buraya 3 4 kelime yazıp üstüne IP atıyorsunuz sonrada kurucuya yalvarıyorsunuz. Bunu kötü yönde eleştirmemide sakınca olarak görüp ben ve benim gibi forumların altında niteliğine göre yazılar yazan insanlara laf ediyorsun. Sunucu güzelmi? aternosta emek verip oynayacakmısın? bunlara içten cevap verecek olsaydın ikisinede hayır derdin. Güzel sunucu diyorsun. Ha bide emek verilmiş emeğe saygı v.s. diyorsunuzya böyle yetki alıp ayakçı olmak isteyen insanlar. Diğer sunuculara 2 - 3 yıl emek veriliyor anca tutuyor server. Daha 7/24 açık kalamayan bir server için kendinizi yırtmaya devam edin. Ayrıca gram 'hakaret' etmedim. 'kel' der demez anneme küfredildi + mutesinide ben yedim anneme söven çocuğun kurucuyu tanıyor olmasından dolayı. Aşşağılıksınız.