Sunucunun Bot Saldırısı Sonucu Çökmesi

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, iyi forumlar. Daha önce üzerinde onlarca konu açılmış bir konudan bahsedeceğim..

Şuanda kendimde yaşamaktayım, evet soruna gelelim.

Bot yada Bot & DDOS karışımı ile birisi sunucuma saldırıyor ve sunucu kapanıyor, herkes atılıyor ve antibot eklentilerim konsoldan botları engellemeye çalışıyor. Sunucu çöküyor, otomatik açılıyor ve anında tekrar botlar saldırıyor..

Bot saldırısı bittikten sonra saldırı sonucu server çöküyor, sunucu sorunsuz bir şekilde açılıyor..

Çeşitli eklentileri yüklemeden önce oyuncuların tüm eşyaları siliniyor, server geri alınıyordu.

ConsoleSpamFix - CutomPayloadFixer - UUIDSpoofFix pluginleri sayesinde eşya kayıplarının önüne geçtim.

Amma velakin bu saldırı atıldıkça sunucu anında kafayı yiyip çöküyor.
Çökerken bile bot saldırıları devam etmeyi başarıyor.

Saldıran botların uuidleri spamlanarak konsolda gözüküyor.

Okadar hızlı bir saldırı gerçekleştiriyorlarkı, servere oyuncu girmeden anında çöküyor..

1.jpg
123.jpg

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Botlar Sunucuya Giriş Yapabiliyor mu Yoksa Konsol da mı kalıyor
Eğer Sadece Konsolda Kalıyorsa Consolespamfix plugini engelliyor diye biliyordum ayarları vardır araştırırsan bulabilirsen ben pek bilmiyorum

Bu saldırıyı yapan arkadaş Sana Dediğim Kişi Nick ''Fatih_Han'' Hatta Benim sunucuma gelip ben sw leri test ediyorum Demesi Yaşını belli ediyor
İp Adresini Aldım Dediğimde de pardon deyip özür diliyor bu nicki önce bir banlayın Sonra Konsolda mı kalıyor sunucuya giriyor mu ona bakalım
Sorunu Çözeriz

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Authme bot koruması
Authme Config Girip
Protection kısmını bulup aşağıdaki gibi değiştirin
Kod:
Protection:
enableProtection: true
countries: # Girilmesine izin verilen ülkeler
- TR
- AZ
enableAntiBot: true
antiBotSensibility: 2
antiBotDuration: 10

gene olmazssa şu pluginleri dene

(yetkililer dahil (op lar) girmesine izin vermiyordu en son :D )

ddos/dos konusunda sen bir şey yapamazssın hosting e bildir.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Botlar Sunucuya Giriş Yapabiliyor mu Yoksa Konsol da mı kalıyor
Eğer Sadece Konsolda Kalıyorsa Consolespamfix plugini engelliyor diye biliyordum ayarları vardır araştırırsan bulabilirsen ben pek bilmiyorum

Bu saldırıyı yapan arkadaş Sana Dediğim Kişi Nick ''Fatih_Han'' Hatta Benim sunucuma gelip ben sw leri test ediyorum Demesi Yaşını belli ediyor
İp Adresini Aldım Dediğimde de pardon deyip özür diliyor bu nicki önce bir banlayın Sonra Konsolda mı kalıyor sunucuya giriyor mu ona bakalım
Sorunu Çözeriz
O genç zaten uzaklaştırıldı sunucudan.
Bu botları yollayan arkadaşın kim olduğunu şu anda öğrendim, saldırmak ile kararlı.

AntiBotDeluxeEX alacam diyorum, paypal yok satın alınmıyor malesef.

Siteden kayıtları almayı düşünüyorum.

Bu arada sadece konsoldan gözüküyorlar, ConsoleSpamFix plugininin ayarlarını kontrol edicem.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Authme bot koruması
Authme Config Girip
Protection kısmını bulup aşağıdaki gibi değiştirin
Kod:
Protection:
enableProtection: true
countries: # Girilmesine izin verilen ülkeler
- TR
- AZ
enableAntiBot: true
antiBotSensibility: 2
antiBotDuration: 10

gene olmazssa şu pluginleri dene

(yetkililer dahil (op lar) girmesine izin vermiyordu en son :D )

ddos/dos konusunda sen bir şey yapamazssın hosting e bildir.

Bu 4 plugini yüklüyorum?

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu botları yollayan arkadaşın kim olduğunu şu anda öğrendim, saldırmak ile kararlı.

Bu arada sadece konsoldan gözüküyorlar, ConsoleSpamFix plugininin ayarlarını kontrol edicem.
Aynı Arkadaş banada denemişti ilk denemesinde başarılı olmuştu ama Açığı buldum ve kapattım sonra arkama yaslandım :keyif:
Bir banlamışım öff :D

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Bu 4 plugini yüklüyorum?
tek tek dene ilk :D olmazssa hepsini yükle dene ben sadece öneri verdim bu arada antijigsaw da yüklemeni öneririm client (umarım doğru yazdım :D) lerden gelen saldırıları önler (tam anlatamadım işte anlatabilen anlatsın :D )
ilk authme yi ayarla dene ondan sonra dene onları hiçbiri olmazssa biyerden alcan artık antibotdeluxex mi neyse işte onu satan Türk arkadaşlar var bulursam atarım

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Discord: AeroCS#8462
bu adam sana yardımcı olabilir antibotdeluxe konusunda (forum ismi vereceğim umarım sıkıntı yoktur)
Minecraft Türkiye de kendisi onaylı satıcı

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Botları engelleyecek en iyi şey eklentiler değildir, eklentinin yapabileceği tek şey oyuna girmesini engellemek. O bot yinede sunucuya girmeyi deneyecek, aynı etkiyi yaratacaktır. Bu durumda en iyi korunma yolu makinen üzerinden yurtdışı bağlantılarını engellemektir, Türk Proxy kullanan botlar yine de istek gönderebilir, ancak tamamına kısayla devede kulak kalıyor.

TRPixelServer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Sunucu açıkken /whitelist on yapıp /whitelist add ile kendi adınızı ekleyin whitelisti gecemez botlar ddos icinde ddos koruma plugini yukleyin Server mis gibi olur whitelist taktiğini her bot attıklarında yapın ddos atmaya devam ederlerse portunuzu değiştirerek yada ipi değiştirerek bulmasını zorlaştırın.Servere bungeecord kurun bence çakma lobi ve asıl server diye eger gecersede botlar cakma lobiyi cokertir baska bise olmaz