Sunucunun Tutması___???

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Çok yanlış zamanlarda server açıyorsunuz oyuncu gelmiyor :) herşeyin bir zamanı var arkadaşlar . Bu zamanlarda piyasanın en iyi serverini bile açsanız istediğiniz kitleye ulaşamazsınız ( YAZ VE HERKES TATİLDE :) )

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok yanlış zamanlarda server açıyorsunuz oyuncu gelmiyor :) herşeyin bir zamanı var arkadaşlar . Bu zamanlarda piyasanın en iyi serverini bile açsanız istediğiniz kitleye ulaşamazsınız ( YAZ VE HERKES TATİLDE :) )
Bu Konudaki En iyi cevabı sen verdin galiba Faction/CS sunucu açtım her yere reklam yaptım sw adam toplamıyor Ve NEDEN?
Cevap Tam olarak sensin :)

eminemre1971

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mesla cs modu çıktı metin2 yapılıyor bence metin2 modu tutar yada wow modu yapın bu ikis kesin tutacaktır.Garanti ama iyi uğraşırsanız pvp alanları boslar itemler silahlar catturu cutturu işte baya uğraş ve açcağın sunucu baya para ister mesela 200 kişilik açsan pluginler için en az 10 gb ram lazım 200 kişi oynayacak itemler falan eğer çok tutarsa bazıları kıskanıp ddos atacaktır kesin daha sonra iyi internet lazım işte bunlar profesyonel bir bilişim ve profesyonel bir pluginer ın yapabileceğiz işler maalesef ama bunlara sahip olamazsan asla tutabilcek bir sunucu açamazsın fakat günlük baya çekiliş yaparsan o ayrı

BrosherTomb

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklam Sunucum Günde 8 -9 Kişi Çekiyodu Tüm Forumlarda Güncel Reklam Yaptım Ve 15e Çıktı Ayrıca Bunun Yanında Face Gruplarındanda Aşırı Oyuncu Geliyor Onuda Dikkate Almak Lazım Üye Olduğum 13Grupda Hergün 2-3 kere reklam yapıyorum :D

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Bu problem çok büyümeye başladı. İsim vermek istemiyorum ama bir sunucu var, 20x20 lik bir spawn, klasik 4 biome ve biomelerde 1-2 bina. 1vs1 bile yok. Modlar .123 yazamayanı banlıyor. Bu Server günün her saati full. Kişi sayısı verirsem anlarsınız kurucusuyla papaz olmak istemiyorum. Ne anlıyorlar anlamıyorum o tür sunuculardan. Hele bi tane var, günün her saati 35-50 çekiyor. bahsettiğim sunucu ile tek farkı 1vs1 arenaları olması. Admin gelmiş .say komutunu "beni s*kin" olarak değiştirmiş, Spam halinde .say yazana 100000 dia vercem diyor. Eğlenmeye sunucu açmış birde bu server tutuyor. Lanet olsun böyle ülkenin böyle oyuncularına!