Mantikli Saol Konuda gelisme olmazsa onu yapicagim. iyi gecelerEğer burda bir cevap bulamazsan pluginleri tek tek deaktif et ve sorun düzelicekmi kontrol et skript yada pluginden kaynaklı ise bu şekilde bulabilirsin en fazla 10 dakkani alır 15 20 plugini sırayla test etmek.Yanlız tüm pluginleri çalışır durumda bırak 1 er 1 er deaktif ederek git 2 plugin birden sorun yaratıyor olabilir.
Ben genelde şu şekilde yaparım ve bence çok daha hızlı; ilk önce tüm pluginlerin yarısını çıkartırım sorun devam ederse diğer yarısında problem yok demektir. Bu durumda sorunlu olanlarında yarısını çıkartırım yine sorun devam ederse aktif olanlarda sorun var demektir etmezse aktif olmayanlarda sorun var demektir. Bu şekilde devam ederek en sonunda hasarlı plugine daha hızlı ulaşabilirsinEğer burda bir cevap bulamazsan pluginleri tek tek deaktif et ve sorun düzelicekmi kontrol et skript yada pluginden kaynaklı ise bu şekilde bulabilirsin en fazla 10 dakkani alır 15 20 plugini sırayla test etmek.Yanlız tüm pluginleri çalışır durumda bırak 1 er 1 er deaktif ederek git 2 plugin birden sorun yaratıyor olabilir.
tam ustune bastin bende oyle yapicaktim yarisini al sorun varsa yarisindadir yoksa diyer yarisindaBen genelde şu şekilde yaparım ve bence çok daha hızlı; ilk önce tüm pluginlerin yarısını çıkartırım sorun devam ederse diğer yarısında problem yok demektir. Bu durumda sorunlu olanlarında yarısını çıkartırım yine sorun devam ederse aktif olanlarda sorun var demektir etmezse aktif olmayanlarda sorun var demektir. Bu şekilde devam ederek en sonunda hasarlı plugine daha hızlı ulaşabilirsinEğer benim gibi 70-80 tane pluginin varsa tek tek uğraşmak istemeyeceksindir. (Bu sırada plugman benzeri bir plugin kullanmamanızda yarar var çünkü sonucu etkileyebilir.) @OP eğer bize konuyla alakalı herhangi bir bilgi veremezsen yardımcı olamayız. Kullandığın pluginler, sistem özelliklerin gibi.
Botu neyle attığına bağlı kaliteli bir makineyle kaliteli bir script kullanırsan botları engellese bile sunucunun crash yemesine engel olamayabilir. Linux ve iptables her zaman en iyisidir.O Bot Korumasını Kaldır Onun Yerine AntiBotUltra Kullan (Kimseyi dinleme kesinlikle işe yarıyor kendi sunucumda kullanıyorum test için sunucuya bot atıyorum girmiyor bile !!)
AntiBot Ultra Kulaniyorum ama soyle bi acigi var bot atlinca 3 4 bot giriyor ve spam ata biliyor bu yuzden kulaniyorum ve kulanmani oneririmO Bot Korumasını Kaldır Onun Yerine AntiBotUltra Kullan (Kimseyi dinleme kesinlikle işe yarıyor kendi sunucumda kullanıyorum test için sunucuya bot atıyorum girmiyor bile !!)
As Kardes Hata Authme den Kaynaklaniyormus surumu bu hangi surumu onersiniz ?Selamlar,
"/timings on" Yazıp, birinin oyundan çıkıp tekrar girmesini sağlayabilir misin? Bunu yaptıktan hemen sonrasında, "/timings paste" ve ardından "/timings off" yazarak kapat.O çıkan linki bize at.
Sunucu sürümünüzü söyler misiniz?As Kardes Hata Authme den Kaynaklaniyormus surumu bu hangi surumu onersiniz ?
AuthMe-5.2-BETA3-spigot.jar
Selamlar,1.8 su an bi sunucuda gordum authme v5.2 beta3 kulaniyorlar onlarda bendeki hata yok simdi indirip deniycegim
"As Kardes Hata Authme den Kaynaklaniyormus surumu bu hangi surumu onersiniz ?
AuthMe-5.2-BETA3-spigot.jar
Tamamdir Simdi Indiriyor o Sunucuda gordugum surumu kulandigimi simdi fark etimSelamlar,
https://forum.gamer.com.tr/konu/aut...-10-e-posta-sistemi-haric-100-tuerkce.349160/ Bu linkteki AuthMe'yi tavsiye ediyorum.
Hem %100 Türkçe, hem de ayarlı config dosyası var içinde.Ayrıca en güncel sürümdenBunu yüklerseniz hata düzelir kesinlikle.