Sunucuya özel para itemi

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ShopKeepers diye bi plugin var köylülere belli bi item karşılığı bir şey veriyorsun onla yapabilirsin item işine gelirsek essentialsın kit bölümü var biliyorsun oraya örnek olarak

deneme:
delay: 2
items:
- 266 miktar name:&a&l<<&e&lTicaret&a&l>><<&e&lAltini&a&l>> Lore:&f&lBununla_Ticaret_Yapabilirsin_:)

gibi bir şey yazabilirsin sonra essentials a reload atarak /kit deneme yazıp onu alabilirsin

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide olursa bi beğensen :D devir like devri[DOUBLEPOST=1409172541,1409172464][/DOUBLEPOST]Eğer o iteme başka bir şey eklemek istiyorsan rpgitem gayet iyi işini görecektir item adı değiştirme olsun , açıklama eklemek olsun daha birçok şey için yardımı dokunabilir

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer olmazsa bence olur tabi rpgitem diye bir plugin var dediğim gibi onla yapabilirsin üstelik mesela asa filan ekleye bilirsin galiba rpg server yapıyorsun işine yarayabilir

Batuhan Şenyüz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival server.[DOUBLEPOST=1409173119,1409172804][/DOUBLEPOST]Söylediğin gibi olmadı. iki çeşit altınla da alınabiliyor.

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Şöle yapabilirsin. KralDerT'in Dediği Gibi Olmaz İse...
Essentials Kite Böle Yaz

Kod:
"kits": {
    "deneme": {
      "delay": 1,
      "items": [
        "266:78 name:&b&l<<&4&lTicari Altın&b&l>>",
      ]
    },

Sonra /kit deneme yaz

Bi Dene Olmazsa Senin İçin Plugin yada Skript Yazmayı Deneyeceğim...

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında çok basit bir şey. Örnek olarak yapacak olursam.
/i diamond 1 name:&eTicaret_Esyasi lore:&5Ticarette_Kullanabilirsiniz.
Ondan sonra köylü düzenleme pluginin varsa shifte basarak sağ tıkla ve açılan pencereye koy.
1 tane daha köylü oluştur ve 1. kısma
Elmas altınada /i diamond 1 name:&eTicaret_Esyasi lore:&5Ticarette_Kullanabilirsiniz. adlı eşyayı koy.
Artık adamlar elması çevirerek Ticaret eşyasını alabilirim buda benim fikrim.
İyi forumlar.

Batuhan Şenyüz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında çok basit bir şey. Örnek olarak yapacak olursam.
/i diamond 1 name:&eTicaret_Esyasi lore:&5Ticarette_Kullanabilirsiniz.
Ondan sonra köylü düzenleme pluginin varsa shifte basarak sağ tıkla ve açılan pencereye koy.
1 tane daha köylü oluştur ve 1. kısma
Elmas altınada /i diamond 1 name:&eTicaret_Esyasi lore:&5Ticarette_Kullanabilirsiniz. adlı eşyayı koy.
Artık adamlar elması çevirerek Ticaret eşyasını alabilirim buda benim fikrim.
İyi forumlar.
Öncelikle söylediğin sistem ve diğerlerinin sistemleri işe yaramamaktadır. İsim değiştirince Villager o itemin farklı bir item olduğunu algılamıyor. Ticaret_Esyasi ile elması aynı algılıyor, buda 2 farklı item anlamına değil tek item anlamına geliyor. Bu iş pluginle yapılıyor. Konuyu başarıyla çözdüm.

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle söylediğin sistem ve diğerlerinin sistemleri işe yaramamaktadır. İsim değiştirince Villager o itemin farklı bir item olduğunu algılamıyor. Ticaret_Esyasi ile elması aynı algılıyor, buda 2 farklı item anlamına değil tek item anlamına geliyor. Bu iş pluginle yapılıyor. Konuyu başarıyla çözdüm.

Çözdüysen sorun yok fakat, ben bu yöntemi kullanıyorum serverimde ve gayet başarılı bir yöntem.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Arayanlar için en azından plugini paylaşsaydın iyi olurdu :D