Sunucuya Saldırı Olduğunda İtemler Gitti

CreationEpicTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuya Saldırı Olduğunda İtemler Gitti Yaklaşık 2 - 3 kere itemler gitti envanterdeki napmam gerek?

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önceden kayıtlı backuplar yok mu ? Ayrıca envanter backup pluginleri var. Ben onlaeı kullanıyordum. 15 dakikada bir herkesin envanterini kayıt ediyordu. Böyle bir şey kullanabilirsin. Bir de saldırıyı engelledin mi?

Sezer_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Otomatik kayıt süresini 10 dakika yap bence, sürekli öyle oluyor çünkü. Bide PaperSpigot kullanırsan daha az saldırı oluyor.​

CreationEpicTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Otomatik kayıt süresini 10 dakika yap bence, sürekli öyle oluyor çünkü. Bide PaperSpigot kullanırsan daha az saldırı oluyor.​
Sunucu PaperSpigot Zaten Bütün Bot Korumalarını Denedim Authmedir odur budur gene çöküyor lag giriyor bide spawnerlerin yanına gellince pc ölüyor :(

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
Tahminimce, sunucu herşeyi o ara kaydetmediği için o ara sunucu direk çöktüyse 5 dakika felan geri almış olabilir. Ama oyuncuların herşeyi gittiyse ona ayrı bişe söyleyeyim?

CreationEpicTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sanırım saldırı esnasında sunucu bir anda çökünce sunucu kapanmadan önce save alamadı sunucu tahminimde böyledir ama aklıma şöyle bir soru var nitradonun autosaveworld'u tüm itemleri , yapıtları kaydetmesi gerekiyor sen ginede her ihtimale karşı eğer ki tekrar olursa 1 adet save veya backup pl'si yükle.
Tamam Teşekürler