Super Smash Flash'i bilmeyen varsa içeri! (SSF)

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet bu sefer neredeyse kimsenin bilmediği fakat çok beğendiğim oyunlardan biri olan SSF'i tanıtacağım. (Sıkıyosa VS'e gelin lo!)

SSF daha doğrusu Super Smash Flash, 2 versiyondan oluşan 2D bir kapışma oyunudur. Gerek iddialarda gerekse eğlenmede kullanabileceğiniz bir mini-game diyebilirsiniz. Oyun kısaca Super Smash Bros'un fanları tarafından yapılmıştır ve grafiklerinin ve bir kaç özelliğinin düşürülerek İster indirerek ister internet aracılığı ile (Tam ekran için indirmenizi tavsiye ediyorum.) oynuyabilirisiniz.

@Yusmir ile çektiğimiz oyun videosu;

Oyunda her karakterin ayrı kombinasyonlar aracılığı ile yaptığı savaş özellikleri var. Daha detaylı tanıtım isterseniz bir video çekebilirim.

Oyun Linki; (Not online oynuyabilmek için kaydolmanız ve oyunu onaylamanız gerekmektedir.)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oyunu indirdiğinizde ekranınızda böyle gözükür; (Tam Ekran)

Umarım beğenmişsinizdir. Oyunda benim en sevdiğim karakter Lloyd'dur.

Önceki konu; https://forum.gamer.com.tr/konu/dan-the-mani-bilmeyen-varsa-iceri.310978

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle oyunları acayip fazla severim ve paylaştığın için teşekkürler oyun kıtlığı yaşıyordum*

Bu oyunada bakabilirsin bu oyunuda çok kişi bilmez küçükken oynadığım en iyi oyundu. (Küçük ve flash oyun olduğu için sadece aynı bilgisayardan beraber oynyabiliyosun ve 4 karakter var beğenir misin bilmem bu oyuna benzediği için attım (gülücük).)

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle oyunları acayip fazla severim ve paylaştığın için teşekkürler oyun kıtlığı yaşıyordum*

Bu oyunada bakabilirsin bu oyunuda çok kişi bilmez küçükken oynadığım en iyi oyundu. (Küçük ve flash oyun olduğu için sadece aynı bilgisayardan beraber oynyabiliyosun ve 4 karakter var beğenir misin bilmem bu oyuna benzediği için attım (gülücük).)
:3 o oyunu küçükken bende oynardım. bir aralar BomBom 337 oynamıştım onu bıraktım sonra Minecraft'a geçtim küp yani Build oyunları oynamaya başladım RoboCraft olsun Prison Architect olsun ...

Edit; Kral oyunda mıydı bir yerde Gece Savaşanlar diye bir oyun vardı o da güzeldi. yine aynı bilgisayardan 2vX oynardım .s

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu oyunu da biliyorum! derdim ama bilmiyordum :| . Ben bunun Super Smash Bros olanını görmüştüm. Zaten fan-made imiş. Bedavaysa güzel oyunmuş.