Tamam oyun yaparken unity i anlarim (kod yazabiliyotsun).pardon ben biraz hazırcıyım
3d oyun yaparken Unity3d
Mc Modu Yaparken Link Seyis![]()
Unity3D bir oyun motoru.Tam olarak o kısımda hazıra çökmüyorsun ama mod konusunda açık ara yaptığın rezalet.pardon ben biraz hazırcıyım
3d oyun yaparken Unity3d
Mc Modu Yaparken Link Seyis![]()
Harita ve mod yapim dersleri kismina bekleniyorsunKodlama Dersi İhtiyacım var kabulleniyorum .( çok az biliyorum diğerleri uzun geliyor yoksa bende denemeyi istiyorum :
Oyunlarımı Gösteriyimmi?[DOUBLEPOST=1415729237,1415729202][/DOUBLEPOST]Haritada Yakıp Kavruluyorum onu geçteUnity3D bir oyun motoru.Tam olarak o kısımda hazıra çökmüyorsun ama mod konusunda açık ara yaptığın rezalet.
Milletimiz ne kadar hazirci olmuşOyunlarımı Gösteriyimmi?[DOUBLEPOST=1415729237,1415729202][/DOUBLEPOST]Haritada Yakıp Kavruluyorum onu geçte
mod lazım ._.[DOUBLEPOST=1415729273][/DOUBLEPOST]birkaç mapim var fakat oda mcedit![]()
Adam redstone dehasi olsun o kadargerçekci survival mapı
rpg map [hazırlanıyor]
SkyFlat [Skyblock'un geliştirilmişi Market Ve Automatic Moss generator vb var][DOUBLEPOST=1415729439,1415729340][/DOUBLEPOST]Hazır yapmayınca şöyle oluyor
![]()
Fakat hazır yapmadığım zamanlar oldu
o kadarda noob değilim .D[DOUBLEPOST=1415729538][/DOUBLEPOST]Sadece Biz Değil Tüm Milletler Öyle Mesela
SETHBLING
ama adam zaten mcediti yapandı sanırım sen yinede bak ben bilmiyotrum![]()
Hile modu olduğundan dolayı evetN
O
D
U
S
Kelimesi yasakmI?!