SuperGuilds eklentisi için video çekecek varmı?

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
14*5 = 70 Dolar
70*2.7 = 189 Türk Lirası
Hakettiğinin bence biraz altında,biraz daha tanıtım yapsa ve bir kaç havalı video paylaşsa spgiot'da hakettiğini kazanacağına inanıyorum.
İnternet hızım bilgisayarım video çekmem için elverişli değil lanet olası 7 yıllık bilgisayarım. (Neyseki notepad açtığına şükrediyorum :D)

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar eklenti için sunucu aramıyorum artık video çekecek birisi lazım localhostta eklentiyi (konuşmayacak) sadece komutları gösterecek ne yapabildiğini filan :)

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Bu eklentiyi Factionstan ayıran ne? Yani neden Factions değilde bunu seçmeliyim?

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Bu eklentiyi Factionstan ayıran ne? Yani neden Factions değilde bunu seçmeliyim?

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Factionsta (türkiyedeki) amaç anladığım kadarıyla şöyle;
Lapis kasıp satıp para kazanmak. Kaleni kurup adam kesmek.
Bunda ise oyuncuyu sunucuya bağımlı hale getiriyor.
Diyelimki oyuncu loncasını kurdu. Kurduğu yere Lonca çekirdeği (dragon egg) spawnlıyor. Bu loncanın merkezi.
Diğer loncalar lonca fethetmek için bunu 30 kere kırmaları lazım ki diğer lonca armut toplamıyor.
Lonca savaşlarında kazanan loncanın deposuna Altın, Tahta, Demir, Mana eklenir ayrıyetten Onur puanı kazanırlar.
Lonca savaşlarında tek tek oyunculara pvp sine göre ödüller verir.
Loncalar bu kaynakları kullanarak loncasına Değirmen, depo, büyücü, köy binası yapabilirler.
Diyelimki ben Büyücü binası yaptım ne işime yaracak. Şöyle loncanız için effect satın alabilirsiniz mana ile.
Efekleri arttırmak için büyücü binasını I den II ye yada daha fazla geliştirmeniz gerekecek :)

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Factionsta (türkiyedeki) amaç anladığım kadarıyla şöyle;
Lapis kasıp satıp para kazanmak. Kaleni kurup adam kesmek.
Bunda ise oyuncuyu sunucuya bağımlı hale getiriyor.
Diyelimki oyuncu loncasını kurdu. Kurduğu yere Lonca çekirdeği (dragon egg) spawnlıyor. Bu loncanın merkezi.
Diğer loncalar lonca fethetmek için bunu 30 kere kırmaları lazım ki diğer lonca armut toplamıyor.
Lonca savaşlarında kazanan loncanın deposuna Altın, Tahta, Demir, Mana eklenir ayrıyetten Onur puanı kazanırlar.
Lonca savaşlarında tek tek oyunculara pvp sine göre ödüller verir.
Loncalar bu kaynakları kullanarak loncasına Değirmen, depo, büyücü, köy binası yapabilirler.
Diyelimki ben Büyücü binası yaptım ne işime yaracak. Şöyle loncanız için effect satın alabilirsiniz mana ile.
Efekleri arttırmak için büyücü binasını I den II ye yada daha fazla geliştirmeniz gerekecek :)
clash of clans in minecraft :D