- En iyi cevaplar
- 3
/lonca yazdığım'da hiçbirşey açılmıyor ama aşağı'da none yazıyor herşeyi indirdim denedim olmadı yardım eder misiniz? repuska falan hepsi son versiyonu kurulu.
Dostum bunu sistemin sahibi olan @RepublicanSensei a sorabilirsin./lonca yazdığım'da hiçbirşey açılmıyor ama aşağı'da none yazıyor herşeyi indirdim denedim olmadı yardım eder misiniz? repuska falan hepsi son versiyonu kurulu.
O şu an'da discord'da yok işte olsa .d kapalıDostum bunu sistemin sahibi olan @RepublicanSensei a sorabilirsin.
hayır değiştirmedim türkçe fakat lonca none diyor özele gelebilir misin? peki discord falan.kısa bi süre kullanmıştım, dili değiştirdiniz mi ?
/guilds locale veya /superguilds locale sonra menü açılacak türkçeyi seçiceksin ardına /lonca komutunu deneyebilirsin.hayır değiştirmedim türkçe fakat lonca none diyor özele gelebilir misin? peki discord falan.
Discord verirsem ekler misin/guilds locale veya /superguilds locale sonra menü açılacak türkçeyi seçiceksin ardına /lonca komutunu deneyebilirsin.
Discord'dan şuanda malesef destek veremiyorumDiscord verirsem ekler misinyardımın lazım'da
Peki tamamdır. müsaitim her zaman.Discord'dan şuanda malesef destek veremiyorum
Eğer yarın "akşam gibi" müsaitseniz sorunu çözemediyseniz; ErhanERT C*#8324