Superonline Minecraft Sorunu

usta_minecraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce Superonline Fİbernet aldım. Ama almamla birlikte minecraftda serverlere giremeye başladım:(. Servere girdikten yaklaşık 10 sn sonra her şey donuyor ve serverden atıyor. Yardımcı olabilcek birisi varmı acaba?

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cracksindir adam gibi premium alacağına internet alıyorsun, önce bir premium sahibi ol bakalım, sonra konuşuruz bu atma meselelerini.

usta_minecraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Normal bir dosya veya oyunu 3mb hızla indiriyorum diğerlerinden hızlıdır bence :D
Ayrıca minecraft premium hesap :)[DOUBLEPOST=1420720096,1420720002][/DOUBLEPOST]
diğer oyunculardan internet hızın çok fazladır (salladı)
Herhangi bir dosyayı 3 mb hızla indiriyorum diğerlerinden hızlıdır bence :)[DOUBLEPOST=1420720129][/DOUBLEPOST]
Cracksindir adam gibi premium alacağına internet alıyorsun, önce bir premium sahibi ol bakalım, sonra konuşuruz bu atma meselelerini.
zaten premium kardeş :)

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal bir dosya veya oyunu 3mb hızla indiriyorum diğerlerinden hızlıdır bence :D
Ayrıca minecraft premium hesap :)[DOUBLEPOST=1420720096,1420720002][/DOUBLEPOST]
Herhangi bir dosyayı 3 mb hızla indiriyorum diğerlerinden hızlıdır bence :)[DOUBLEPOST=1420720129][/DOUBLEPOST]
O zaman mojang'a danışacaksın.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Google fiber 1 gb up ve 1gb down