ok welcomeGuten morgen kinda dfasadfs
ok welcomeGuten morgen kinda dfasadfs
Aynen öyle her yeni başlayan bunu yapıyor şu öğrendiğiniz kaynak linkini versenize bana+9 Javayı yeni öğrenen plugini
Bu arada başarılı olmuş tebrik ederim
Aynen öyle her yeni başlayan bunu yapıyor şu öğrendiğiniz kaynak linkini versenize bana
Anlayamıyorsun anlaşılan.Aynen öyle her yeni başlayan bunu yapıyor şu öğrendiğiniz kaynak linkini versenize bana
Cem HaklıAnlayamıyorsun anlaşılan.
Teşekkür ederimBaya güzel olmuş
8.99/10
bu puanı vermemin sebebi videoda ışıkları geri kapatamamanTeşekkür ederim![]()
Işıklarbu puanı vermemin sebebi videoda ışıkları geri kapatamaman
Spigotta Satsakmı Acaba [emoji14] GevurlaraBöyle pluginlerin forumun eklentiler kısmına eklenip 1 TL bile olsa oradan satılması lazım. Böylece hem yapanı motive eder, hem de insanları plugin yazmaya teşvik eder.
Orada satamazsın bunu. ChatControl plugini var onun yerine. Seninkinden 50 kat fazla özelliği var ve bedava. Ben en azından buradan satarsan plugini geliştirmen için sana teşvik edici ortam oluşur diye dedim.Spigotta Satsakmı Acaba [emoji14] Gevurlara
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu haliyle kabul etmez spigotSpigotta Satsakmı Acaba [emoji14] GevurlaraEğlence için yaptım öyle kalsın
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şaka Olsun Diye Dedim Ya Ciddiye Alma Özgür EfendiBu haliyle kabul etmez spigot
Geliştirmelere Başladım Zaten Gui menü felan EkleyeceğimOrada satamazsın bunu. ChatControl plugini var onun yerine. Seninkinden 50 kat fazla özelliği var ve bedava. Ben en azından buradan satarsan plugini geliştirmen için sana teşvik edici ortam oluşur diye dedim.