EpicMan123123
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Link Kırık
Ben Chestimi Hazırladım Ayarladım Bunun Yerine Bir Sistem Var Aklımda Quest Point İle Almalarını İstiyorum Chesti Görevleri Yapınca Quest Point Veriyor Örneğin 3 Quest Point Karşılığında Sandıgı Alsın Bunu Nasıl Yapabilirim ?Madem link kırıldı. Bu pl daha iyiLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.spawna bir chest koyun (OYUNCULAR ACABİLMESİ LAZIM) ve cheste 2 saatte bir item koymasını sağlayın (videoda anlatımı var) bunu yapın daha eğlenceli olacaktır.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Quest Point Şu Quests Plugini İle Alakalımı ?Ben Chestimi Hazırladım Ayarladım Bunun Yerine Bir Sistem Var Aklımda Quest Point İle Almalarını İstiyorum Chesti Görevleri Yapınca Quest Point Veriyor Örneğin 3 Quest Point Karşılığında Sandıgı Alsın Bunu Nasıl Yapabilirim ?
evetQuest Point Şu Quests Plugini İle Alakalımı ?
Hiçbir fikrim yok maalesef ama o sandiği para ile satin almalarini koylu ile sagliyabilirim.
Yok Onları Yapıyorum Hani Görev Yapıp Alıyorlar Sandıkları Şuanda Ama Benim İstedigim Sistem Quest Point Karşılıgında AlmalarıHiçbir fikrim yok maalesef ama o sandiği para ile satin almalarini koylu ile sagliyabilirim.
1.7.9 surumu 1.7.10 da çalişmasi lazim.Spigot 1.7.10 sürümünü eklermısın