Surat İkonu... (Veya her neyse)

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, siz yetkili arkadaşlara küçücük bir önerim/Görüşüm var. Biliyorsunuz (veya bilmiyorsunuz), forumda nerdeyse mutlaka bir mesajın sonunda veya herhangi bir yerinde surat ikonu/ifadesi vardır. Fakat hala bir tane eksik. ":/". Buda nerdeyse en az ":)" kadar kullanılıyor. Fakat hala bir ikonu yok. Eklenmesi rica olunur :)...

ZeusNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gencler bana ikon yapabilecek varmi.
Ama Acele Lazım Para gözler Hic Bosuna İstemeyin.

Jordyvoss_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yok ya :/ O ifade fazla kullanılmıyor :/ Gelmesin bence :/ Gerek yok yani :/
:/ :/ :/ :/
Nerde fazla kullanıldığını gördün ki :/ hiçbir konunun mesajın sonunda bu ifade yok :/

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
:sa: :as: :hih: Var Siz Hala :/ İstiyorsunuz Şimdi Gelip ._. İsteyenler ^^ İsteyenler Çıkacak :(

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ORADA DUR BAKALIM!
":/" İkonu, ":(" ya da "^_^" ya da ":p" gibi bir ikon değildir. O, yapılan yorumun karşısında kalınan ifadesizliği belirtir. Bir çaresizlik, bir garipseme... SEN BÜTÜN BUNLARI ":/" EMOJİSİNİ İKONLAŞTIRINCA NASIL ORTAYA KOYABİLECEKSİN, HA?!

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ORADA DUR BAKALIM!
":/" İkonu, ":(" ya da "^_^" ya da ":p" gibi bir ikon değildir. O, yapılan yorumun karşısında kalınan ifadesizliği belirtir. Bir çaresizlik, bir garipseme... SEN BÜTÜN BUNLARI ":/" EMOJİSİNİ İKONLAŞTIRINCA NASIL ORTAYA KOYABİLECEKSİN, HA?!
Bana zaten ":/" yetiyor... (Sırf bu mesaj yüzünden normalde sona koymam gerek "cool" ikonunu koymadım :/.)