Survival 1.8 Plugin Paketi

MertBakiHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar cumartesi günü server açtım. Ama plugin sıkıntısı çekiyorum bana 1.8 plugin paketi yapabilecek varsa lütfen ulaşsın
Not: Paralı istiyorsanız pek ücret veremem peşin olarak 3 tl verebilirim gerisini cuma gününe kadar hallederiz.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Yani Ben Sana Editlerim Tek İstedem Şey Benim Reklamımı Yapıcan Yani Sunucunda AutoMesaj Olcak Orda ımpossible_ftw yaptı gibi bişi yazıcak kabulmu

MertBakiHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tm istersen yetkide verebilirim zaten sen ayarlayacan ben değiştirmeyi bilmiyorum

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendiniz toplamanız daha iyi olacaktır.
https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-ve-maynkiraft-sunuculari.324597/ Burada anlattığım gibi maynkıraft sunucusu olmayınız. Gerekirse para biriktirip özel bir paket toplayınız veya daha bilgililenerek bir paket yapınız.

Yani Ben Sana Editlerim Tek İstedem Şey Benim Reklamımı Yapıcan Yani Sunucunda AutoMesaj Olcak Orda ımpossible_ftw yaptı gibi bişi yazıcak kabulmu
Ayrıca bir paketi düzenlemek çok saçmadır. Bug yaratabilir vs. Düzenlemek için harcadığın vakti toplamak için harca. Forumda neredeyse sunucularınız için gerekli olan pluginler yazmaktadır.

MertBakiHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sen yapacaksın ben değil tekrar diyorum değiştirmeyi bilmiyorum

Kendiniz toplamanız daha iyi olacaktır.
https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-ve-maynkiraft-sunuculari.324597/ Burada anlattığım gibi maynkıraft sunucusu olmayınız. Gerekirse para biriktirip özel bir paket toplayınız veya daha bilgililenerek bir paket yapınız.

Ayrıca bir paketi düzenlemek çok saçmadır. Bug yaratabilir vs. Düzenlemek için harcadığın vakti toplamak için harca. Forumda neredeyse sunucularınız için gerekli olan pluginler yazmaktadır.
bilsem yapacagım eksik kalır diye korkuyorum

MertBakiHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tm ben yapacagım okuyum sadece bir ricam var sizden sade survival mapı atarmısınız bana rica etsem serverin verdiği map çok kötüde spawnsız falan onları ben yapacagım

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Bunları öğren diyoruz işte, bir sürü konular vs. her şey mevcut. Ne eksiğin var. Diyorsan ben yapamam, bir bütçe biriktirip buna harcayınız.
Haklısın eğer bütçen varsa paralı al ve gene paran varsa para ile map yaptır kendin yaptırmaya çalışma fakat paran yoksa birazdaha bekle ve paranı biriktir diyosan sen gel genede bir paket editle benim için sıkınyı değil 1saatmi almaz paket editlemek

tm ben yapacagım okuyum sadece bir ricam var sizden sade survival mapı atarmısınız bana rica etsem serverin verdiği map çok kötüde spawnsız falan onları ben yapacagım
Eğer Bir Map İstiyorsan forumda bulabilirsin

MertBakiHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Haklısın eğer bütçen varsa paralı al ve gene paran varsa para ile map yaptır kendin yaptırmaya çalışma fakat paran yoksa birazdaha bekle ve paranı biriktir diyosan sen gel genede bir paket editle benim için sıkınyı değil 1saatmi almaz paket editlemek

Eğer Bir Map İstiyorsan forumda bulabilirsin
benim istediğim map warplı falan map değil normal yeni dünya yarattaki map onları emeğimle ben yapmak istiyorum o zevki yaşamadan sunucu açmanın ne zevki olurki belimiz ağrımadan hazır istemiyorum sadece sıfır bir map

Googleden aratarak bulabilirsiniz.
bulamadım 4 günden beri araştırıyorum