SURVİVAL +35 YARDIM

xCenkTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum Survival Servera Balicam +35 36 oyuncusu olan bi swe arıyorum swe güzl olucak kapanma riski olmuyan adam akıllı survival yok atarsanız ıp sevinirim teşekkürler

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
kendi serverimi önerebilirmiyim . 1.8.X ve aslında hub olduk ayrıca 3 aydır açığız kapanma riskimiz 8 ay boyunca olmucaktır. garantisini veririm bu yoruma inanmıya bilirsiniz belki ama servere 1 kerede olsa göz atmalısınız. skyblock ve survival sunucumuz şu an aktif 2-3 gün içinde faction açıcağız. Server IP: Play.nonycraft.com iyi oyunlar iyi günler..

bu arada sabah 12:00 den akşam 22:00 kadar ortalama 20-35 kişi girmektedir. sadece survival .

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ArmaCraft.nitrado.net ( kendi sunucum )
play.*********.net
prosurvival.nitrado.net (1.8)

Tercih edebilirsin keyfine kalmış İYİ GÜNLER.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
kendi serverimi önerebilirmiyim . 1.8.X ve aslında hub olduk ayrıca 3 aydır açığız kapanma riskimiz 8 ay boyunca olmucaktır. garantisini veririm bu yoruma inanmıya bilirsiniz belki ama servere 1 kerede olsa göz atmalısınız. skyblock ve survival sunucumuz şu an aktif 2-3 gün içinde faction açıcağız. Server IP: Play.nonycraft.com iyi oyunlar iyi günler..

bu arada sabah 12:00 den akşam 22:00 kadar ortalama 20-35 kişi girmektedir. sadece survival .
konunu biraz inceledim cidden güzel server

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival Sunucular bölümünden bakabilirsin istemedigin kadar sunucu var :D

iyi forumlar.