SURVİVAL CRAFT NASIL OYNANIR YARDIM

EmirHanK

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar survival craft yükledim bugün telefonda minecrafttan daha iyi diyolar (tabi pc de ezer) onun için
Ama bi türlü beceremedim daha bir şey yapmadan haritayı siliyorum nasıl oynanır bilen veya türkçe rehber bilen varsa yardımcı olmasını arzu ederim
-İyi forumalr

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Survival Craft indirdiğin sürüm büyük ihtimal Lite yani demo türü bir sürüm
O yüzden sana belirli bi süre yanlış hatırlamıyorsam 10 dakika verir ve 10 dakika içinde haritayı keşfetmeni ister
Oyunda herkesin zorlandığı sistem crafting blokları ayıramıyorum diyen bir sürü arkadaşım var
öncelikle bloklara basılı tut etrafında kırmızı bir çizgi çıkınca ayırmak istediğin yere tıkla böylece bloklar ayrılır
Geri kalan özellikleri minecraft ile neredeyse aynı sadece hayvanlara ineklere domuzlara vb. saldırınca onlarda sana saldırıyor.

Full sürüm oynamak istiyorsan 1 dolar verip alman gerekiyor ki 1 dolar ona vereceğine gidip telefon için orjinal minecraft alabilirsin

EmirHanK

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yok kardeşim ben paralı oyunları ücretsiz indiren bir siteden indiriyorum oyun full eminim minecraftla aynı olan yerleri hallettim ama ikili ocak, farklı madenler, neyi nerde kullanacagım felan onlar cok karısık

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
IOS ise tahmin edeyim 25pp den indiriyorsun .d
onun dışın da
normal minecraft gibi.
neyini yapamadın tam olarak anlamadım

EmirHanK

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yok android mesela madenleri anlayamadım demiri kova yapcam demirden değil başka bişeyden yapılıyomus işte ambar aletleri felan var ondan ama gerek kalmadı minecraft 0.9 update siyle rahatlarım