survival creative degiştirme (android)

SQOND

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle dosyalarıma ordan sd card 0 a girin sonrada games ondan sonra da com.mojang be daha sonrada minecraft worlds e girin orda dünyalarınız var yapmanız gereken dünyanın içindeki level.dat dosyası oyun modunu belirliyor o dosyayı survival olan bir dünyanın içindeki level.dat dosyası ile değistirmek aynısı tersi içinde geçerli

emirhan123keren

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet Güzel Ve Emek Harcanmış :) Ha Birde Böyle Dosya Taşımak İçin SüPER bir Progam Biliyorum AndroZip Android İçin

SQOND

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet oda iyi ama ben es dosya yöneticisi kullanıyorum daha rahat

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Kim ugrasacak onunla :-). Pocketinventeditor ile istediginizi yapabilirsiniz

Sony Tab.7" den Tapatalk ile gönderildi.

eresta21

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ayrıca kolay yoldan elmas altın demir filan kasmak istiyorsanız bir tane yaratıcı dünyası açın istediğinizi yapın sonra
hayatta kalma açın şimdi dosya yöneticinizden games/com.mojang/minecraft world açtığınız yaratıcı dünyasın
adındaki dosyayı açın ve içindekileri kopyalamadan önce hayatta kalma dünyasının dosyasını açıp içindeki şu dosyaları silin
chunks.dat entities.dat sonra yaratıcı dünyasının içindeki chunks.dat entities.dat bunları kopyalayıp
hayatta kalma dünyasının dosyasını açıp içine bunları yapıştırın bu kadar oyunun tadını çıkarabilirsiniz iyi günler iyi oyunlar

kralneaf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bence block launcher indirin bide mod bi dokunusla creatıve survıval survıvalda istediğin itemi alabilme :)