Survival enderman farm

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet beyler bu sefer bitmiş fotoğrafı koymayacam zaten daha farm bitmedi yeni yapmaya başladık :sırıtmak: aşama aşama yerleri koyacam tahminimce 5güne bitmiş fotoğraf gelir

Foto 1: farmın çalışması için endden uzak olması gerekiyor çektiğimiz 70blokluk(200 olacak) obsidyen yol
Not: panoramik isteyen olursa çekip özelden atarım güzel bir manzara var :sırıtmak:

ilk aşama.png

evet beyler 2. fotoğraf geliyor the endden 300 blok uzaklıktaki, spawnlanan endermanların düşeceği yer
landing pad.png

evet beyler foto 3 ve büyük ihtimalle bugüün son fotosu
şimdiki yapısya drop resetter endemenlerin ne kadar yksekten düşerse düşsün 43 blokltan düşmüş gibi olmasını sağlayan cihaz
drop resetter.png

2.GÜN
Arkadaşların çoğu yazlığa gitmiş 2kişi yapana kadar canımız çıktı :(
ama sonuçta bütün gece uğraşıp yaptık ve koyunumuz kalmadı :(

spawning cells 1.aşama.png

bu daha 60blok daha yükselecek :(

4.GÜN

dün hiç oynayamadık bundan sonra tek kişi oynuyorum :( (port açamadığımdan)
2013-06-24_22.15.23.png

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel hiç böyle ağız tadıyla survival oynamadım zaten oynadığım arkadaşlar minecraftı bilmiyorlardı :S

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Zombie Pigman veya Bleze Grinder Daha Zordur :D

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
zombi
Zombie Pigman veya Bleze Grinder Daha Zordur :sırıtmak:
zombie pigman daha zorda blaze grinder bundan çok daha kolay . Blaze grinder yuvarlak şeklinde daralan bir piston düzeneğiyle yapılabilir ama enderman farm 128 blok uzunluğunda bir cihaz

umut_

En iyi cevaplar
0
zombi

zombie pigman daha zorda blaze grinder bundan çok daha kolay . Blaze grinder yuvarlak şeklinde daralan bir piston düzeneğiyle yapılabilir ama enderman farm 128 blok uzunluğunda bir cihaz

enderman farm ın pek yararı oldugunu sanmıyorum ende nasılsa gitmişşin artık sadece giderken hızlı gitmek için kullanırsın ama bleze farmın yada zombie pigman farmın faydası daha büyük sınırsız altın ve bleze çubuğu

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
enderman farm ın pek yararı oldugunu sanmıyorum ende nasılsa gitmişşin artık sadece giderken hızlı gitmek için kullanırsın ama bleze farmın yada zombie pigman farmın faydası daha büyük sınırsız altın ve bleze çubuğu
blaze farm var zaten ocakta blaze cubuğu kullanıyoz artık kömür yerine. zombie pigman farmı 2ay sonra inşa ederiz artık. bütün enddeki kuleleri bitirince 7200 obsidyen çıkıyo nerdeyse onla artık zombie pigman portal farm yaparız

umut_

En iyi cevaplar
0
blaze farm var zaten ocakta blaze cubuğu kullanıyoz artık kömür yerine. zombie pigman farmı 2ay sonra inşa ederiz artık. bütün enddeki kuleleri bitirince 7200 obsidyen çıkıyo nerdeyse onla artık zombie pigman portal farm yaparız

uzun olur zombie pigman farm bence game geçip yapın

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes gamemode geçmek istemez.Mesela benim gibi hiç hoşlanmam.Nefret ederim hileden :D
Hatta bir kere arkadaşlarım yaptığında map'i silmiştim :D

paragomi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence koyunları keserek elde edilebilecek bir şey değil en azından bi 20 tane koyunu sarıya boyayıp makasla traş etmiş olmadı :D

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence koyunları keserek elde edilebilecek bir şey değil en azından bi 20 tane koyunu sarıya boyayıp makasla traş etmiş olmadı :sırıtmak:
yarısı makasla geriye kalanında uykum vardı makas diye bir şeyin varlığını unuutum ve 100 koyun ölü :( (iyiki looting 3vardı) 200 koyun vardı zaten. neyse en azından telafi ettim çiftleştirerek
beyaz yerler kar bloğu yün değil