Survival Games de hile ?

Sizin düşünceniz ?

• Tamamen hiledir ASLA yapmayın.

Kullanılan: 1 50.0%
  • Tamamen hile olmasada yapılmaması gereken bir şeydir.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Tamamen oyuncunun insafına kalmış birşeydir. Hileye girmez

• Yapılmasında HİÇBİR kusur yoktur. Hileye girmez

• Bilemedim :/

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Bizi rakibimizden illegal yolla üstün bırakıcak hileler vardır.
Bunlara örnek vermek gerekirse:
Rakibimize otomatik ve hızlı vurma
Knockback olmama
Koşarken yemek yiyebilme
gibi şeylerin serverlarda kullanımı tamamen YASAKLANMIŞ yapılması ÇOK KÖTÜ davranışlardır.
Peki Sadece Chestlerin yerini gösteren şeyi kullanmak
Hileye mi girer ? Sadece bize yardımcı mı olur ?
Görüşlerinizi alalım... :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Chest Gösterme Başlı Başına Survival Games Sunucusunda Kullanılabilecek En Büyük Hiledir Senin Pvp Üstün Olabileceğin Hileler Chest Gösterme Olmadan Bir Hiçdir Sonuçta En Büyük Damage Hilen Olsada Elinde Çubukla Ne Kadar Güçlü Olursun Chest Bulamadıktan Sonra
Dediğin Pvpde Üstün Olmayı Sağlayan Hileleri Açmasan Bile O Hileyle Zaten Başlı Başına Üstünsün Adamlar Bir Yerde 20 Kapıya Girip Chest Ararken Sen Sadece Chest Olan Odaya Girip İtemlerini Yapacaksın Yani Chestleri Arayıp Bulan Daha Dikkatli Chest Arıyan Değil Hileyle En Hızlı Şekilde Chestlere Yaklaşan Oyunu Kazanmış Olacak Sonuçta Tüm İtemlerini Temin Edeceksin Ve Hilesi Olan Chest Gösteren Hilesi Olmayan Bir Adama Göre Daha Üstün Olacaksın
Survival Gamesin Amacı HIZLI ve DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE CHEST BULUP GELİŞMİŞ PVP TAKTİKLERİNLE RAKİBİ ALT EDİP OYUNU KAZANMAK YERİ GELDİĞİNDE EKİBİN İLE BAŞARILI BİR OYUN OYNAMAKTIR

Son düzenleme:

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki aslında Hilede gerçekliğin içende oluşan kodlardan biri midir ? Kodları farklı kullanmak hile mi sayılr ? Belkide asıl gerçeklik rüylarımızdırda biz rüyamızdaki yansımayızdır? Siz benim yada ben sizin rüyanızdaki bir düşünce miyim ? Peki ya öyleyse hileler gerçekliği bozmaz mı ? Eğer mutlulukda gerçekse bu mutluğu kıran bir balta olamaz mı ?
*Eren sağ eliyle gözlüğünü çıkartır ve cebine koyar.

Hileler hakkında düşüncem (chest hilesi dahil) :