DenizzChannel
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Herkeze merhaba arkadaşlar ben #Mockingjay_50 .Arkadaşiar bugün sizlerle bir konu hakkında bahsedicem.Türkler ; korku maplerinde gelişti hatta en iyilerini yaptı.
Adventure ,macera mapları en güzellerini en uzun ve kalitelilerini yaptılar vs vs..
-Ama Survival Games mapleri 1 tane yok. Diceksiniz şu var bu var.Var tabikide yapıyorlar ama bir tane SG4 -Turbulence-Zone85 gibi bir tane yok adı çıkmış yok!
Bir tane mcsg-hivemc vs vs .. Serverlarında var mı mapımız?
Cevap tek kelime:
-YOK
-Ama bunun yanına buildi harika olan kişiler var harika yapıtlar yapanlar var.
-Arkadaşlar belki kiminiz inanmıyacak kimisi bana yalancı damgası vuracak ama ben mcsg ye başvurdum ve kendiminkilerden değilde türklerin yaptığı buildleri gösterdim benimkilerimden de bazılarınıda gösterdim ve şu cevabı aldım.
-Güzel bir iş yaparsanız İlk Türk Map Tasarımcımız olabilirsiniz dediler
-Mutlu oldum ve bize bir tanede konu verdiler.Ha bu arada neden bize yazıyorum çünkü bu proje bütün türkler için önemli.
-İşte konuyu ben bu toplacağım build takımı ile paylaşıcam.
Ve eğerki güzel bir şey başarırsak ne mi olacak??
===> KAZANACAĞIMIZ MADDİ VE MANEVİ ÖDÜLLER <===
1. Maddiyat yönünden başlarsak öncelikle bu build team deki yani mapı yapan kişilerin premium hesapları yoksa premium hesap veriliyor.
2. Premiumu olanlar? Optifine Cape yani pelerin veriliyor.
3. MCSG nin vip(donor) sistemi var.Nasıl bir şey öncelikle para birimi DOLAR dır ve en az ücrete sahip İron Donor dahi 27,5 Tl dir.
Peki mapı yaptık seçildi ne oldu mapı yapanlar ise Platium Donor(250tl den fazla) ile Quantum Donor(650tl den fazla) arasında bulunan Map Tasarımcısı ünvanı yani Pembe RENKLİ sahip oluyoruz yaklaşık ücreti 500tl den fazla ama sadece map tasarlayanlara veriliyor.(ücretsiz bir şekilde)
4. Ve MCSG nin sağlayacağı destek (kanal,server vs vs)
5. Sadece mcsg den bir kaç ödül veya destek almıcaz HiveMC-GommeHD-HyPixel-Mineplex ve daha fazla server bizim mapımizi kullanıcak ama bu mapları bizim crackli serverlarımız gibi indirip kullanamazlar çünkü telif hakkı bizde olucak.En az 100dolar gibi bir ücrete satış yaparak paylaşıcaz
6. Youtuberlar tarafından verilecek tebrik videoları bizi hem gururlandıracak hem önümüzü açıcak
Bize toplam kişi başı 750tl gib bir ödül havuzu sağlanıcak kısacası.
===>YAPACAĞIMIZ MAPIN ÖZELLİKLERİ <===
Map kesinlikle çalıntı veya taklit olmayacaktır.Onun yerine Revamped ve ya Bilmem ne 2 şeklinde olucaktır.
Kesinlikle buildler muazzam olmalıdır kopsemte uygun şekilde olmalı.
Irk,dini,özür dilerimgrafik,siyasi ve saldırgan içerik bulunmayacaktır.
Mapı sunarken düzenli ve güzel bir metin yazılmalıdır.
===>Build Teame Katılım Şartları <===
Buildime güveniyorum şeklinde katılmayacaksınız direk buildinizin iyi olması lazım(rencide edici bir şey demiyorum çok iyi builderlara ihtiyacımız olacak)
Ad yapmış ünlü kişiler öncelikle tercihimdir.(build konusunda)
Yaş ,din,ırk ve herhangi bir şart yoktur iyi builderlara ihtiyacım var
EĞER KATILMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ VEYA DETAYLI BİLGİ ALICAKSANIZ
===>
Skybe : Mojakingjay_50
Tel No: 0507 468 5103
Kesinlikle ciddi bir iştir işin sonunda ciddi ödüller vardır .
Gelmesini istediğim builderlar
===> @Tario76 @TurgayAKTAS
Adventure ,macera mapları en güzellerini en uzun ve kalitelilerini yaptılar vs vs..
-Ama Survival Games mapleri 1 tane yok. Diceksiniz şu var bu var.Var tabikide yapıyorlar ama bir tane SG4 -Turbulence-Zone85 gibi bir tane yok adı çıkmış yok!
Bir tane mcsg-hivemc vs vs .. Serverlarında var mı mapımız?
Cevap tek kelime:
-YOK
-Ama bunun yanına buildi harika olan kişiler var harika yapıtlar yapanlar var.
-Arkadaşlar belki kiminiz inanmıyacak kimisi bana yalancı damgası vuracak ama ben mcsg ye başvurdum ve kendiminkilerden değilde türklerin yaptığı buildleri gösterdim benimkilerimden de bazılarınıda gösterdim ve şu cevabı aldım.
-Güzel bir iş yaparsanız İlk Türk Map Tasarımcımız olabilirsiniz dediler
-Mutlu oldum ve bize bir tanede konu verdiler.Ha bu arada neden bize yazıyorum çünkü bu proje bütün türkler için önemli.
-İşte konuyu ben bu toplacağım build takımı ile paylaşıcam.
Ve eğerki güzel bir şey başarırsak ne mi olacak??
===> KAZANACAĞIMIZ MADDİ VE MANEVİ ÖDÜLLER <===
1. Maddiyat yönünden başlarsak öncelikle bu build team deki yani mapı yapan kişilerin premium hesapları yoksa premium hesap veriliyor.
2. Premiumu olanlar? Optifine Cape yani pelerin veriliyor.
3. MCSG nin vip(donor) sistemi var.Nasıl bir şey öncelikle para birimi DOLAR dır ve en az ücrete sahip İron Donor dahi 27,5 Tl dir.
Peki mapı yaptık seçildi ne oldu mapı yapanlar ise Platium Donor(250tl den fazla) ile Quantum Donor(650tl den fazla) arasında bulunan Map Tasarımcısı ünvanı yani Pembe RENKLİ sahip oluyoruz yaklaşık ücreti 500tl den fazla ama sadece map tasarlayanlara veriliyor.(ücretsiz bir şekilde)
4. Ve MCSG nin sağlayacağı destek (kanal,server vs vs)
5. Sadece mcsg den bir kaç ödül veya destek almıcaz HiveMC-GommeHD-HyPixel-Mineplex ve daha fazla server bizim mapımizi kullanıcak ama bu mapları bizim crackli serverlarımız gibi indirip kullanamazlar çünkü telif hakkı bizde olucak.En az 100dolar gibi bir ücrete satış yaparak paylaşıcaz
6. Youtuberlar tarafından verilecek tebrik videoları bizi hem gururlandıracak hem önümüzü açıcak
Bize toplam kişi başı 750tl gib bir ödül havuzu sağlanıcak kısacası.
===>YAPACAĞIMIZ MAPIN ÖZELLİKLERİ <===
Map kesinlikle çalıntı veya taklit olmayacaktır.Onun yerine Revamped ve ya Bilmem ne 2 şeklinde olucaktır.
Kesinlikle buildler muazzam olmalıdır kopsemte uygun şekilde olmalı.
Irk,dini,özür dilerimgrafik,siyasi ve saldırgan içerik bulunmayacaktır.
Mapı sunarken düzenli ve güzel bir metin yazılmalıdır.
===>Build Teame Katılım Şartları <===
Buildime güveniyorum şeklinde katılmayacaksınız direk buildinizin iyi olması lazım(rencide edici bir şey demiyorum çok iyi builderlara ihtiyacımız olacak)
Ad yapmış ünlü kişiler öncelikle tercihimdir.(build konusunda)
Yaş ,din,ırk ve herhangi bir şart yoktur iyi builderlara ihtiyacım var
EĞER KATILMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ VEYA DETAYLI BİLGİ ALICAKSANIZ
===>
Skybe : Mojakingjay_50
Tel No: 0507 468 5103
Kesinlikle ciddi bir iştir işin sonunda ciddi ödüller vardır .
Gelmesini istediğim builderlar
===> @Tario76 @TurgayAKTAS